avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Program rabla 2011 - auto mostenit
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Program rabla 2011 - auto mostenit

Buna ziua.am o dacie si vreau sa o duc la programul rabla.masina a fost a socrului meu care a decedat .dupa dezbaterea mostenirii aceasta i-a ramas sotiei mele.in acest caz pot duce eu masina la remat sau mai trebuiesc urmate alte proceduri.astept un raspuns in acest sens.
Cel mai recent răspuns: goe_07 , utilizator 22:00, 16 Martie 2011
Autoturismul poate fi predat de orice persoana la unitatile specializate,doar ca documentele pot fi incheiate numai de catre proprietar,sau in baza de procura speciala de catre persoana desemnata de catre proprietar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere autoturism, proprietar decedat. trebuie succesiune??? GeorgeB83 GeorgeB83 Buna ziua, Tatal meu a decedat in urma cu 6 luni, iar singurul bun care a ramas este o masina din 1997 pe care nu o foloseste nimeni. mentionez ca mai am o ... (vezi toată discuția)
Impozit pe masina inexistenta Keyla Keyla Am o problema pe care chiar nu am idee cum as putea sa o rezolv.Am constatat ca socrul meu plateste impozit pe o masina pe care nu o are.Singura sa masina a ... (vezi toată discuția)
Un autovehicul neinscris pe numele meu poate fi dat la rabla George-Mihai George-Mihai Buna ziua, Inainte de a ma face de ras ca nu ma pricep, precizez ca am rasfoit \"enternetele\" pe toate partile vreo 5 zile si n-am gasit raspuns. Detin ... (vezi toată discuția)