avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Infiintare ONG
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Infiintare ONG

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu sfaturi in ceea ce priveste actele necesare si demersurile care trebuie urmate in vederea infiintarii unui ONG.
Asociat unic va fi o gradinita
Cel mai recent răspuns: ELLABV , utilizator 19:44, 16 Martie 2011
- ONG -ul nu poate avea unic asociat. Asociatia trebuie sa aiba minim 3 membrii fondatori.

- cei 3- membrii fondatori( pers fizice sau juridice) se asociaza, se face rezervarea de denumire(la Minist. Justitiei), se intocmeste ACTUL CONSTITUTIV(forma autentica) + STATUT(forma autentica) + cazierele fiscale ale membrilor + contract pentru sediu + CF. + DOVADA DEPUNERII PATRIMONIULUI INITIAL(=670delei in cazul asociatiei)+ timbru de 0,30 + taxa de timbru de 19 lei.... se depun la Judecatorie.

SUCCES!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum se infiinteaza un ong? adrianacab adrianacab CUM SE INFIINTEAZA UN ONG?VA ROG SA-MI SPUNETI DE CE ACTE AM NEVOIE SI UNDE SE DEPUN, SI PASII PE CARE TREBUIE SA II URMEZ?TREBUIE MINIM 3 ASOCIATI?ACESTIA POT ... (vezi toată discuția)
Pasi infiintare ong mi_re_la68 mi_re_la68 Buna ziua. Va rog sa ma indrumati ce acte trebuie facute in vederea constituirii unui ONG pentru strangere de fonduri cu scop umanitar (orteza brat pentru un ... (vezi toată discuția)
Înființare ong ecaterina10 ecaterina10 Am înțeles că pentru obținerea de fonduri europene pentru înființarea unei grădinițe în mediul rural,în zona Moldovei(județul ... (vezi toată discuția)