avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 402 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Va rog ajutati-ma cu un raspuns urgent!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Va rog ajutati-ma cu un raspuns urgent!

Lucrez la o primarie de comuna din anul 2004, ca si personal contractual. Am fost incadrata ca Director camin Cultural, dar cu studii medii. In anul 2006, am intrat in cresterea copilului, iar in anul 2008 am terminat facultatea de drept. de la data angajarii si pana acum am fost numai cu salariu minim plus sporul de vechime in munca. In anul 2009 am primit si atributiile de sef serviciu situatii de urgenta, iar in ianuarie 2011 pe langa ce aveam mi sau mai dat si atributiile de casier la jumatate din comuna. Toate acestea fara niciun spor in afara celui de vechime. Cand am intrebat de ce nu mi se da nici un spor mi sa zis ca nu sunt bine incadrata dar nefacandu-se nimic in acest sens.Vreau sa stiu ce am de facut.Cui trebuie sa ma adresez prima data. La ora actuala am salariul brut de 670 lei.
Va multumesc si astept un raspuns cat mai urgent.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:14, 16 Martie 2011
Faptul ca aveti studii superioare, nu inseamna ca aveti dreptul, automat la un salariu de incadrare minim- pt. absolventii de studii superioare !
De ex.: - un absolvent de - sa spunem DREPT- se incadreaza ca sofer, pt. ca la momentul respectiv asta a gasit ! Sigur ca va primi salariul minim cuvenit pt. studii medii - cele superioare nefiind obligatorii pt. incadrarea ca sofer - chestiune absolut logica .
In cazul dvs. insa, situatia este ceva mai complicata, daca am inteles bine- fiind vorba de un cumul de f-ctii.
Va puteti adresa angajatorului cu o cerere in acest sens - sa analizeze incadrarea dvs d.p.d.v. al legalitatii acesteia - , iar daca sunteti nemultumita de raspunsul data puteti actiona in instanta .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sporuri salariale cuvenite danmocanescu danmocanescu Buna ziua, Va rog sa-mi spuneti, ce sporuri mi se cuvin ca Director de Camin Cultural la o comuna de 3000 locuitori, cu studii medii,si de la ce salariu de ... (vezi toată discuția)
Salar anagjati 2011? ncris78 ncris78 Daca am salariati calificati, incadrati cu 720 lei brut, 554 lei net, trebuie sa le maresc salarul de incadrare ca urmare a modificarii salariului minim pe ... (vezi toată discuția)
Salariul minim 2011 stromelectro stromelectro Puteti sa-mi spuneti ce salariu minim se aplica de la 1 ianuarie 2011 pentru cei cu studii liceale sau superioare neexistand niciun coeficient de aplicare ... (vezi toată discuția)