avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... Sporuri salariale cuvenite
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

Sporuri salariale cuvenite

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti, ce sporuri mi se cuvin ca Director de Camin Cultural la o comuna de 3000 locuitori, cu studii medii,si de la ce salariu de baza se pleaca, tinand cont ca am 25 de ani vechime fara intrerupere, din care ultimii 10 ani ca functionar public in primarie, iar acum urmeaza sa fiu transferat ca Director de camin.
Cu stima,
Cel mai recent răspuns: Manuela Bernat , Consilier juridic 10:30, 23 Ianuarie 2014
la o Comuna cu 3000 locuitori exista in organigrama functia de director de camin cultural?

transferul e reglementat de art. 90 Legea 188/1999 rerepub. statutul functionarilor publici, transferul poate fi la cerere sau in interes de serviciu si pe functie similara.

Functie de conducere de director ... cu studii medii ... uf e interesant!

In functie de aceste variante este si salariul. Daca la Dvs. e transfer in interes de serviciu nu va poate cobora salariul, decat cu acordul Dvs., trebuie sa va achite cheltuieli de transport daca aveti domiciliul in alta localitate fata de localitatea unde va desfasurati munca, ...

La salariile functionarilor publici, conform legislatiei in vigoare, nu sunt permise numai sporul de vechime, spor de "antena" si indemnizatiile din fonduri europene.
Daca la Dvs. in functia in care sunteti, cu studii medii, aveti asa ceva, din brutul pe care acum il aveti le scadeti. Asa obtineti brutul de incadrare.
De pe ce functie plecati ca director camin? ca mi se pare ca si cum ar fi o ofensa acest transfer pt. Dvs. Anii multi lucrati e bine pentru sporul de vechime, iar anii din primarie inseamna ca aveti experienta si va califica intr-un fel pt. functia de director.
Dar repet, statutul functionarilor publici cam insista pe studii superioare la functii de conducere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Salariu personal contractual /spor de vechime/indemnizatie de conducere arriba1993 arriba1993 Buna ziua, Am obtinut prin concurs in septembrie 2008 postul de director camin cultural intr-o comuna (angajata contractual si nu ca functionar public). ... (vezi toată discuția)
Va rog ajutati-ma cu un raspuns urgent! bibi10 bibi10 Lucrez la o primarie de comuna din anul 2004, ca si personal contractual. Am fost incadrata ca Director camin Cultural, dar cu studii medii. In anul 2006, am ... (vezi toată discuția)
Sporuri functionari publici OANA GORAN OANA GORAN ma poate lamuri si pe mine de ce sporuri beneficiaza functionarii publici ca abia s-au incadrat in functie?? concret pers Y are vechime in munca 5 ani dar a ... (vezi toată discuția)