avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... urgent:d
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

urgent:d

#-oAm o intrebare foarte simpla si subiectiva: Daca esti inchis pentru o fapta nu foarte grava si "torni" pe cineva care intradevar constituie un pericol public,un infractor:-"...te scapa asta de puscarie???:O:O
Ultima modificare: Miercuri, 16 Martie 2011
cartof, utilizator
Cel mai recent răspuns: unbaiat , utilizator 14:42, 17 Martie 2011
poate sa constitue motiv de reducere a pedepsei,la intelegere cu procurorul de caz.desigur, in cazul in care nu se va afla de ....
nu se va afla de intelegere?...dar totusi un tip a fost inchis pentru conducere fara permis a mai avut ceva din urma...din preadolescenta..ma rog era minor knd cu prima abatere...acuma are 2 ani si ceva sentinta de executat...poate scapa cu o simpla intelegere ??:O
greu de crezut ca pentru conducere fara permis a primit 2 ani cu executare, in conditiile in care prima fapta era din minoritate, deci nu s-a retinut recidiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Repetarea in decurs de 11 luni a unei fapte penale cristinei cristinei buna ziua domilor am o intrebare care ma framanta sper sa aveti timp si pentru mine pentru ca sunt disperat in urma cu 9-10 luni am fost prins circuland cu ... (vezi toată discuția)
A condus fara permis GynaM GynaM Buna ziua, Sotul meu a condus fara permis a fost oprit de catre organele de politie si a recunoscut fapta s-a judecat cazul si a fost condamnat la 1 an si 2 ... (vezi toată discuția)
Baut, fara permis de conducere, tractor neinmatriculat avand atasata o caruta. consecinte? ContSters326208 ContSters326208 ce pedeapsa risca daca a fost prins de politia rutiera fara permis baut,cu tractorul neinmatriculat,avand atasata la el o caruta normal care nu poate fi ... (vezi toată discuția)