avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 625 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contributii angajat in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contributii angajat in strainatate

Buna seara,
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:
O persoana este angajata cu contract de munca pe o perioada de 9 luni de catre o firma de recrutare din Anglia pentru o societate din Danemarca iar activitatea o desfasoara in Olanda. Din ce a inteles persoana angajata, in acest 9 luni nu i se retine nici o contributie (CASS, CAS, somaj, impozit) . Ce trebuie sa faca? sa plateasca in tara aceste contributii sau nu? Daca da, cum e mai corect, sa se incheie contracte cu casa de pesii si de sanatate sau sa-si gasesca o firma care sa-i achite aceste contributii? Din cate stiu impozit nu se plateste in tara daca o persoana lucra in strainatate mai mult de 183 de zile.

Alte discuții în legătură

Contributii salariale si impozit aferent salariului obtinut din strainatate Cateye Cateye Sunt angajata a unei firme cu sediul in Polonia, cu un contract de munca pe perioada nedeterminata. Activitatea pe care o desfasor este exclusiv pe teritoriul ... (vezi toată discuția)
Taxe pt. contract de munca din marea britanie cu prestarea activitatii pe mare VladLazar VladLazar Buna ziua! In aceasta vara mi-am schimbat locul de munca. Am fost angajat de o agentie de recrutare cu un contract de munca pentru marinari inregistrat in ... (vezi toată discuția)
Contract de munca cu timp partial diaconesse diaconesse buna ziua, as dori sa stiu daca in cazul unui CIM cu timp partial este obligatoriu sa mi se opreasca din nou toate cotizatiile catre stat( mentionez ca am un ... (vezi toată discuția)