Unde pot reclama felul in care de 2 ani garda de mediu nu a solutionat o unitate care a fost deja amendata de primarie de 3 ori pana acum?
La prefectura? la guvern? mersi
Cine verifica Garda de Mediu? Toate amenzile de pana acum intra in contradictie cu "modul" de a nu rezolva nimic din partea garzii de mediu care mia si arhivat petitia ca am scris prea multe ?! Normal.... ca scris multe ca nu s-a rezolvat nimic, tot timpul buletinele sonometrice sunt OK. Cand pe partea celalata sunt aplicate amenzi . cum o rezolv in afara de instanta ?
Avand in vedere ca potrivit Legii 112/2009 Garda de Mediu este organism in subordinea Autoritatii Publice Centrele pentru Protectia Mediului, rezulta ca aceasta este institutia la care se poate face o sesizare privind activitatea GM locale.
La Garda nationala de mediu-www.gnm.ro.Au obligatia sa verifice activitatea din teritoriu, printre altele.Sau MINISTERULUI MEDIU si Padurilor, care are directie inspectie si control mediu.
Am scris la Agentia Nationala pentru Protectia Mediului
Ministerul Mediului si Padurilor
si chiar si la Garda Nationala de Mediu. acelasi mesaj de reclamatie a modului de solutionare tergiversat si subterfugiat per general.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Muzica din parcuri
alexi
Sarbatori fericite !
Locuiesc intr-o zona linistita(asa cum imi doresc), insa de cateva zile in parcul din apropiere au fost aduse niste instalatii ca acelea ... (vezi toată discuția)