avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1106 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Unde pot reclama garda de mediu?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Unde pot reclama garda de mediu?

Unde pot reclama felul in care de 2 ani garda de mediu nu a solutionat o unitate care a fost deja amendata de primarie de 3 ori pana acum?

La prefectura? la guvern? mersi

Cine verifica Garda de Mediu? Toate amenzile de pana acum intra in contradictie cu "modul" de a nu rezolva nimic din partea garzii de mediu care mia si arhivat petitia ca am scris prea multe ?! Normal.... ca scris multe ca nu s-a rezolvat nimic, tot timpul buletinele sonometrice sunt OK. Cand pe partea celalata sunt aplicate amenzi . cum o rezolv in afara de instanta ?
Ultima modificare: Joi, 17 Martie 2011
ContSters83715, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters83715 , utilizator 12:46, 17 Martie 2011
Avand in vedere ca potrivit Legii 112/2009 Garda de Mediu este organism in subordinea Autoritatii Publice Centrele pentru Protectia Mediului, rezulta ca aceasta este institutia la care se poate face o sesizare privind activitatea GM locale.
La Garda nationala de mediu-www.gnm.ro.Au obligatia sa verifice activitatea din teritoriu, printre altele.Sau MINISTERULUI MEDIU si Padurilor, care are directie inspectie si control mediu.
Am scris la Agentia Nationala pentru Protectia Mediului
Ministerul Mediului si Padurilor
si chiar si la Garda Nationala de Mediu. acelasi mesaj de reclamatie a modului de solutionare tergiversat si subterfugiat per general.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Muzica din parcuri alexi alexi Sarbatori fericite ! Locuiesc intr-o zona linistita(asa cum imi doresc), insa de cateva zile in parcul din apropiere au fost aduse niste instalatii ca acelea ... (vezi toată discuția)
Amendare de catre garda de mediu pentru zgomot ContSters83715 ContSters83715 Doresc formularea a 2 propozitii esentiale care sa determine Garda de Mediu sa amendeze zgomotul ! multumesc - are cineva experienta, a mai facut cineva asa ... (vezi toată discuția)
Firma care ma deranjeaza cu zgomotul ContSters219511 ContSters219511 Buna seara, Am facut petitie la Garda de mediu pentru ca o firma de prelucrarea a lemnului care are sediul vecin cu locuinta parintilor mei, ii deranjeaza ... (vezi toată discuția)