avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1168 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... muzica din parcuri
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

muzica din parcuri

Sarbatori fericite !
Locuiesc intr-o zona linistita(asa cum imi doresc), insa de cateva zile in parcul din apropiere au fost aduse niste instalatii ca acelea din parcurile de distractii (masinute, leagane etc) ,foarte bine, dar au pus si muzica la maxim,mai vorbeste,adica urla si un individ la microfon, este ingrozitor! Este voie sa ne deranjeze in felul acesta ?Nu se poate , suntem ingroziti deoarece abia s-a incalzit si probabil toata vara vom avea parte de acelasi "tratament".Ce putem face ? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: ContSters83715 , utilizator 21:18, 27 Aprilie 2011
Intai trebuie sa aflati cine este organizatorul acestui "eveniment:"
Se poate discuta despre deranjarea linistii publice in masura in care aceste zgomote se perpetueaza in perioadele de odihna.
puteti face o sesizare scrisa la garda de mediu.
garda de mediu e ultima institutie la care as apela.

trebuie sa scrieti la

Directia de Sanatate Publica.
Autoritatea Nationala Sanitar Veterinara,
Politia locala
Sectia de politie x,
112
9540
Primaria sectorului x,
Primaria Generala a Mun Bucuresti - Directia de Mediu,
Registrul Comertului
Garda de Mediu.

reclamatiile ulterioare se fac la ministerul sanatatii, ministerul mediului, ministerul de interne, avocatul poporului, procuratura, prefectura, guvern

(plangere prealabila cu dovezi, deci amenzi si buletinul de analiza sonometrica,
obligatoriu mai multe!)

Singurii care au sonometre sunt Directia de Mediu de la PMB.

Oricum pe timp de zi valorile sunt de 35 dB in interior, fata de 25 dB noaptea in interior.
Oricum important este ZGOMOTUL DE FOND ! si diferenta de plus 5 dB, fata de zgomotul de fond.

Luati si cititi si lecturati ca e multa filozofie si multa lipsa de sisteme de audit al mangementului institutiilor. (adica .. verificarea ulterioara a rezolvarii problemei - pe aia nu o mai face nimeni, in afara de sa dea amenda) Adica institutiile stiu cum sa te lase cu problema nerezolvata. Ceri rezolvare si primesti x

sa nu credeti cumva ca procuratura o sa rezolve ceva mai devreme de un an de zile.

in cazul dvs se poate argumenta ca e activitate sezoniera DAR ASTA NU VA INCALZESTE CU NIMIC

[ link extern ]

site specializat [ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 27 Aprilie 2011
ContSters83715, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Platesc taxa de timbru pentru cerere despagubiri? ContSters83715 ContSters83715 Se plateste taxa de timbru pentru despagubiri in urmatoarele situatii sau nu ?> Am o discoteca sub apartamentul meu si o expertiza sonometrica semnata de ... (vezi toată discuția)
Zgomot gradinita sefu2509 sefu2509 Buna dimineata, Locuiesc intr-un apartament situat deasupra unei gradinite de stat in sectorul 2. Zgomotul de la aceasta gradinita este infernal. M-am ... (vezi toată discuția)
Limita zgomot db ContSters83715 ContSters83715 Care este limita legala la zgomot in timpul zilei, dar in timpul noptii? Unde gasesc expert sonometrist, care sa masoare zgomotul unei discoteci din acelasi ... (vezi toată discuția)