avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general insolventa
Discuție deschisă în Contabilitate în general

insolventa

buna ziua in anul 2009 in luna mai am cesionat partile sociale a unui srl(toate) si noul asociat unic a devenit si administrator,pe rol existau 3(trei) credite la care in momentul cesiunii ratele erau la zi,de asemenea nu exista nici o datorie fata de bugetul statului,actele contabile fiind la zi.mentionez caci noul administrator a preluat creditele cu act aditional in banci cu acordul bancilor.acum lichidatorul m-a dat in judecata pentru atragerea raspunderii si pe mine ca fost administrator si pe noul administrator.

Alte discuții în legătură

Cesionare ginan ginan Daca s-au cesionat partile sociale ale unui srl cu datorii la buget in baza unui proces verbal de predare -primire insotit de balanta cu predarea activelor ... (vezi toată discuția)
Cesionare srl cu active si pasive urgent gemilia gemilia am cesionat srl cu active si pasive in anul 2007 dar srl avea datori la buget in care lege intru trebiue sa le platesc eu sau cel care a preluat firma ? (vezi toată discuția)
Insolventa faliment rica_camelia rica_camelia am avut un srl pina in 2010 la data de 31 aprilie l-am vindut cu tot cu datorii de 35000 ron iar pe la sfirsitul anului am primit hirtie de la tribunal prin ... (vezi toată discuția)