avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 173 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii certificat de atestare fiscala
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

certificat de atestare fiscala

Buna ziua,
in cazul in care este necesar un certificat de atestare fiscala (pentru pers. juridica) cine are dreptul sa-l solicite - departamentul de contabilitate sau cel de resurse umane?
multumesc
Cel mai recent răspuns: Monica Miron , Consultant fiscal 10:38, 17 Martie 2011
oricare dintre cele doua departamente poate face o cerere pentru obtinerea certificatului, se poate face un ordin de delegare semnat de administrator pentru solicitarea certificatului fiscal respectiv ridicarea lui!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa inmatriculez masina pe adresa din buletin dac am viza de flotant in alt juet? laura26_02 laura26_02 mi-am facut viza de flotant pt a ma putea casatori in localitatea in care m-am nascut, dar in care nu mai locuiesc. viza de flotant am folosit-o, dar acum nu ... (vezi toată discuția)
Delegare atributii administrator brendissima brendissima Intr-o societate cu 2 asociati persoane juridice, in care administrator este o pers fizica, se pot delega atributiile adm catre directori si cum? Tb facuta AGA ... (vezi toată discuția)
Adeverinta salariu ankalaura85 ankalaura85 Cine are dreptul sa semneze o adeverinta de venit in afara de director general, inspector resurse umane, contabil, consilier juridic? Cumva si un functionar ... (vezi toată discuția)