avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 849 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Actele aditionale din sistemul bugetar
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Actele aditionale din sistemul bugetar

Buna ziua, as dori un raspuns....daca cineva poate sa-mi raspunda....
Fiind angajata in sistemul bugetar...la 1 ian 2010 trebuia sa sa avem reincadrare facuta (probabil printr-un act aditional) cu micsorarea salariului si nu s-a facut. La 1 ian 2011 s-a facut act aditional, l-am primit in martie, datat, semnat stampila ca catre angajator cerandumi-se sa-l semnez in 16 martie.
Intrebare: in sistemul bugetar actele aditionale la contractul individual de munca se inregistreaza la ITM?
Multumesc,
Cristina
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:41, 17 Martie 2011
in Legea nr. 130/1999 ( acum abrogata)erau trecute unitatile care lucrau cu ITM
unitatile bugetare nu aveau obilgatia inregistratrii cIm sau act aditional la itm
fb. scrieti pe act,, am primit un exemplar '' semnati de primire si puneti si data primirii respecti 16.03
Institutiile publice nu aveau obligatia de a depune la ITM actele privind modificarea, executarea , suspendarea si incetarea c.i.m.
Singura obligatie este de a transmite REVISAL-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inregistrare revisal Dinush Dinush Daca un contract pe perioada determinata expira azi si doresc sa-l prelungesc, astazi trebuie sa fie inregistrat in revisal sau trebuia cu o zi inainte? Dupa ... (vezi toată discuția)
C.i.m. - modificare functie retroactiv Soleil Soleil Buna ziua, Am urmatoarea problema legata de un contract de munca si nu stiu cum sa o mai rezolv. Incepand cu 01.02.2005 firma noastra a incheiat un CIM ... (vezi toată discuția)
Carte de munca vs. act aditional Costine Costine In anul 2007 am fost angajat ca desenator tehnic la o firma de proiectare in constructii. In anul 2009 am absolvit facultatea de constructii, incadrandu-ma ... (vezi toată discuția)