avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Redeschidere urmarire penala - am voie sa parasesc ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Redeschidere urmarire penala - am voie sa parasesc tara?

Am voie sa parasesc tara daca mi s-a dat redeschidere penala intr-un accident rutier soldat cu deces? Mi-am gasit un loc de munca pe un vas de croaziera.
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: GabrielaDanciu , utilizator 08:12, 18 Martie 2011
atit timp cit nu exista o interdictie de a parasi tara, puteti pleca pe vasul de croaziera. insa desfasurarea urmaririi penale in lipsa dvs nu va avantajeaza deloc, ci va dauneaza sub aspectul circumstantelor personale.

oricum, va recomand sa angajati un avocat care sa urmareasca dosarul si sa fie un punct de contact intre dvs si organele de cercetare/urmarire penala.
Va multumesc frumos

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanare GabrielaDanciu GabrielaDanciu Buna seara. Am o intrebare ce inseamna amanare in vederea citarii intimatei? Eu sunt intimata, intr-un proces de ucidere din culpa, accident rutier soldat cu ... (vezi toată discuția)
Ucidere din culpa - pedeapsa ockty ockty Buna ziua, Acum 3 luni am avut un tragic accident. Veneam cu inca 4 prieteni in masina spre casa. Afara ploua si am pierdut controlul volanului ca urmare ... (vezi toată discuția)
Cercetat penal vipfigo vipfigo o persoana cercetata penal poate parasi tara? conteaza ca sunt 5 zile sau 5 luni? (vezi toată discuția)