avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... amanare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

amanare

Buna seara. Am o intrebare ce inseamna amanare in vederea citarii intimatei? Eu sunt intimata, intr-un proces de ucidere din culpa, accident rutier soldat cu deces, pe fondul traversarii neregulamentare. S-a decis scoaterea de sub urmarire penala. Daca imi vine citatie acasa sunt nevoita sa ma prezint la tribunal. As vrea sa plec din tara pentru un loc de munca, am voie sa parasesc tara in conditiile astea?
Multumesc
Ultima modificare: Duminică, 13 Februarie 2011
GabrielaDanciu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 02:51, 14 Februarie 2011
Din cate spuneti e vorba de o plangere impotriva ordonantei de
scoatere de sub urmarire penala, formulata in temeiul art. 278, ind
1 C.pr.pen.
Este obligatorie citarea dvs, dar nu este obligatoriu sa va prezentati
in instanta.
In conditiile date pot parasi tara?
Puteti parasi tara si daca nu veti fi prezenta la judecata puteti fi reprezentata de un avocat pe care doriti sa il angajati.
Nu exista nicio opreliste legala in acest sens,dar este bine sa fiti reprezentat ,tocmai pentru a fi se asigura apararea si pentru a cunoaste mersul procesului.
Dvs,in functie de posibilitatile materiale,dispuneti cum este mai bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident soldat cu deces GabrielaDanciu GabrielaDanciu Buna seara. Am avut un accident soldat cu deces, pe fodnul traversarii neregulamentare, baiatul era baut , 2.40 in sange, vb la telefon in timp ce traversa, ... (vezi toată discuția)
Pot cere judecarea in lipsa a intimatului intr-o plangere penala? ContSters282078 ContSters282078 Buna ziua. Dupa ce am primit Neinceperea Urmaririi Penale de la Politie si de la Prim-Procuror la o plangere penala impotriva cuiva, am depus plangere la ... (vezi toată discuția)
În caliate de intimat dupà ce recurentul a depus recurs Și i s-a admis mai existà vreo cale de atac ,dacà intimatul are dovezi clare cà fapta s-a produs? ella m ella m Știu că timpul este foarte limitat ,dar îndrăznesc să vă adresez o întrebare –în calitate de intimat în procesul al cărui detalii vi le ... (vezi toată discuția)