avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... ÎN CALIATE DE INTIMAT DUPÃ CE RECURENTUL A DEPUS ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

ÎN CALIATE DE INTIMAT DUPÃ CE RECURENTUL A DEPUS RECURS ȘI I S-A ADMIS MAI EXISTÃ VREO CALE DE ATAC ,DACÃ INTIMATUL ARE DOVEZI CLARE CÃ FAPTA S-A PRODUS?

Știu că timpul este foarte limitat ,dar îndrăznesc să vă adresez o întrebare –în calitate de intimat în procesul al cărui detalii vi le ofer mai jos –mai există vreo cale de atac,în condițiile în care am dovada că am depus la registratura tribunalului Concluzii scrise care nu au fost înaintate judecătorilor?
Îmi cer scuze pentru modul de abordare ,dar după ce îți moare tatăl în accident de muncă la serviciu și Tribunalul …. consideră că nimeni nu a fost vinovat,iar acum după ce există 12 persoane martore la un furt a unui document școlar și pe deasupra există și filmare video ,refuz să cred că nimeni în Romănia nu mai vede adevărul….
Cu apreciere ,

Obiect dosar: plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor procurorului de netrimitere în judecată (art.278 ind.1 C.p.p.)
Materia juridică: Penal
Stadiu procesual: Recurs
Părţi:
RA: Recurent
MM : Intimat

TERMENE DE JUDECATÃ:
Data
Soluţie Detalii
14/12/2010 Admite recursul declarat de petenta R.A. împotriva sentinţei penale nr.1811/17.06.2010 a Judecătoriei ...., sentinţă pe care o casează integral. În baza art. 278 ind. 1 alin. 8 lit. b Cod procedură penală admite plângerea formulată de petenta R.A. împotriva ordonanţei de scoatere de sub urmărire penală şi aplicarea unei măsuri cu caracter administrativ pronunţată la data de 27.10.2009 în dosarul nr.8342/P/2009 al Parchetului de pe lângă Judecătoria . ..Desfiinţează în parte ordonanţa menţionată, în sensul schimbării temeiului de drept al soluţiei de scoatere de sub urmărire penală a petentei. Înlătură sancţiunea cu caracter administrativ precum şi dispoziţia privind obligarea la plata cheltuielilor judiciare avansate de stat în cuantum de 50 lei.
Cel mai recent răspuns: Oana Mitran-costache , Avocat 07:48, 19 Decembrie 2010
- revizuire şi/sau contestaţie în anulare, în situaţia în care vă încadraţi;
- aveţi posibilitatea de a vă adresa la CEDO în măsura în care consideraţi că vi s-a încălcat vreun drept.
- vă recomand să abordaţi un avocat care, având toate înscrisurile la dispoziţie, vă va îndruma.
In situatia in care sunt intrunite conditiile legale ,mai puteti exercita doar caile contestatiei in anulare si a celei la executare.

- contestaţia la executare vizează formele executării şi nu fondul cauzei!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangeri impotriva unei rezolutii date de parchet - doua citatii? dumitreldd dumitreldd Am facut o reclamatie impotriva unui politist, am primit o rezolutie impotriva careia am depus plangere la parchet. Rezolutia primita in urma plangerii am ... (vezi toată discuția)
Cum se cheama in solidar in fata instantei institutia la care sunt angajata? irina_stirbu2000 irina_stirbu2000 Impreuna cu alte 3 persoane avem calitatea de faptuitor intr- un proces penal pentru abuz in serviciu,acum fiind in faza de plângere împotriva ... (vezi toată discuția)
Recurs art.278 ind.1 c.p.p 2kappa 2kappa Se poate face recurs daca la judecatorie avem definitiv? plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor procurorului de netrimitere în judecată ... (vezi toată discuția)