avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 789 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Plangeri impotriva unei rezolutii date de Parchet - ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Plangeri impotriva unei rezolutii date de Parchet - doua citatii?

Am facut o reclamatie impotriva unui politist, am primit o rezolutie impotriva careia am depus plangere la parchet. Rezolutia primita in urma plangerii am contestat-o la tribunal de unde am primit citatie in care am calitatea de petent impotriva agentului de politie.
Astazi am primit o noua citatie, de aceasta data la Judecatorie in care eu sunt petent si agentul de politie prin serv. personal - Pol Mun B... in calitate de petent - plangere impotriva rezolutiilor sau ordonantelor procurorului de netrimitere in judecata
Imi poate explica cineva ce reprezinta a doua citatie? Un alt proces in care atat eu cat si agentul prin serv personal avem calitatea de petenti impotriva acelor rezolutii?
Cel mai recent răspuns: dumitreldd , utilizator 21:28, 13 Martie 2013
cu siguranta este o eroare, poitistul nu poate avea calitatea de petent, respectiv nu se putea plange impotriva rezolutiei de netrimitere a sa in judecata, verificati ambele citatii cu atentie, in partea stanga sus sunt mentiunile despre nr dosar, instanta, adresa, vedeti daca acestea corespund
Citatia din 04.03.2013 - Tribunalul Br Dosarul nr 973/113/2013
''Eu in calitate de petent in proces cu agentul in calitate de intimat pentru fond - plangere impotriva rezolutiilor sau ordonantelor procurorului de netrimitere in judecata''

Citatia 11.03.2013 - Judecatoria Braila - dosar nr 3860/196/2013 '' Eu, in calitate de petent, in proces cu agentul de politie prin serv personal - pol mun br in calitate de petent impotriva rezolutiilor sau ordonantelor procurorului de netrimitere in judecata''
SITE INSTANTE

JUDECATORIE
Numãr unic dosar: 3860/196/2013
Înregistrat în data de: 08.03.2013
Obiect dosar: plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor procurorului de netrimitere în judecată (art.278 ind.1 C.p.p.)
Materia juridicã: Penal
Stadiu procesual: Fond
Părţi: EU: Petent
agentul PRIN SERV PERSONAL - POLIŢIA MUN. BRÃILA : Petent

TRIBUNAL
Numãr unic dosar: 973/113/2013
Înregistrat în data de: 04.03.2013
Obiect dosar: plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor procurorului de netrimitere în judecată (art.278 ind.1 C.p.p.)
Materia juridicã: Penal
Stadiu procesual: Fond
Părţi: Eul : Petent
Agentul : Intimat

in acest caz mergeti si verificati personal, la arhiva instantei, cel putin dosarul despre care nu ati stiut pana in prezent
Multumesc pentru raspuns. Voi verifica!
Din citatie inteleg ca agentul de politie prin SERV PERSONAL - POL MUN BR depune plangere impotriva rezolutiei primite de neincepere a urmaririi penale. Tinand cont ca nu el a depus plangere impotriva lui poate depune aceasta plangere?
Exista posibilitatea sa fiu tras la raspundere pentru ca am reclamat acest politist?
Nu inteleg existenta acestui nou dosar la Judecatorie atat timp cat este un alt dosar la Tribunal in care eu am contestat rezolutiile primite.
Daca agentul ar fi contestat acest lucru nu ar fi trebuit sa faca la Tribunal plangerea asa cum se mentiona in rezolutii.
De ce apare dosarul la judecatorie?

Alte discuții în legătură

Decizia tribunalului- continuarea judecatii. suparattul suparattul La judecatorie,instanta de fond respinge ca nefondata plangerea impotriva ordonantei procurorului de NUP (s-a apreciat ca nu s-a depus plangere prealabila in ... (vezi toată discuția)
Citatie in calitate de faptuitor vest vest Am fost citata la Judecatorie ,in calitate de faptuitor , in proces cu statul roman prin anaf -in calitate de petent pentru fond -plangere impotriva ... (vezi toată discuția)
Denunt calomnios serban.mirela74 serban.mirela74 Am fost reclamata la politie de o vecina cu care sunt in litigiu ca am inregistrat/o ,fapt neadevarat.As putea sa o dau in judecata pentru denunt calomnios? ... (vezi toată discuția)