avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 822 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Citatie in calitate de faptuitor
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Citatie in calitate de faptuitor

Am fost citata la Judecatorie ,in calitate de faptuitor , in proces cu statul roman prin anaf -in calitate de petent pentru fond -plangere impotriva rezolutiilor sau ordonantelor procurorului de netrimitere in judecata .
Am dat declaratii la parchet sau politie prin anul 2008,pentru -fapte din 1999-2000.
Trebuie sa-mi angajez avocat ?Pot sa aflu continutul dosarului fara a fi necesara prezenta unui avocat?
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 13:38, 3 Noiembrie 2011
puteti verifica dosarul la arhiva instantei. Cel mai probabil, ANAF a depus o plingere penala impotriva dvs ptr evaziune, Parchetul a considerat ca nu s-a savirsit o infractiune si a dat un NUP iar ANAF - nemultumit - a depus o plingere impotriva acestei solutii.
Ar fi bina sa consultati un avocat ca sa puteti proteja acest NUP.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plangeri impotriva unei rezolutii date de parchet - doua citatii? dumitreldd dumitreldd Am facut o reclamatie impotriva unui politist, am primit o rezolutie impotriva careia am depus plangere la parchet. Rezolutia primita in urma plangerii am ... (vezi toată discuția)
traducere - solutie/incheiere de sedinta - in limba romana barbutop55 barbutop55 Numãr unic dosar: 29983/212/2011 Înregistrat în data de: 15.11.2011 Obiect dosar: plângere împotriva rezoluţiilor sau ordonanţelor ... (vezi toată discuția)
Plingere impotriva rezolutiilor procurorilor ContSters75393 ContSters75393 Pot face plingere impotriva rezolutiei de NUP asupra mai multor persoane daca a trecut mai bine de un an jumate.Nu mi sa comunicat sub nici o forma ca as avea ... (vezi toată discuția)