avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 935 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Accident soldat cu deces
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Accident soldat cu deces

Buna seara. Am avut un accident soldat cu deces, pe fodnul traversarii neregulamentare, baiatul era baut , 2.40 in sange, vb la telefon in timp ce traversa, mai era cu 3 prieteni si s-au insirat pur si simplu pe sosea. Eu eram pe a doua banda ( drum cu doua benzi pe sens si linie dublo continua) cand m-am angajat sa trec pe rpima banda ei s-au angajat in traversare in alergare si mi-au sarit in fata masinii. La exertiza mi-a iesit viteza de 45 km in conditiile in care limita era de 60. Mi-a dat scoaterea de sub urmarire penala, cu mentiunea ca se putea evita lla o viteza mai mica de 25 la ora A facut vreo 4 actiuni i-au fost repsinse toate si acum cand s-a ajuns la tribunal mi-a dat urmatoarele :
Data Detalii
08/02/2011 Amână cauza
Solutie: în vederea citării intimatei,amână cauza.
08/03/2011 Amână cauza
Solutie: Amână pronunţarea la 16.03.2011.
16/03/2011 Soluţionare
Solutie: În baza art.278 ind.1 alin.8 lit.b Cpp admite plângerea. Desfiinţează rezoluţia din data de 26.10.2010 în dosarul nr. 2299/P/2010 al Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu. Trimite cauza procurorului în vederea redeschiderii urmăririi penale. În baza art.192 alin.3 Cpp cheltuielile avansate de stat rămân în sarcina de plată a acestuia. Definitivă.
Pagina 1

Ultima actualizare: 16.03.2011

Avocatul meu mi-a zis sa stau linistita (eu nu m-am prezentat, a fost doar el) dupa ce s-a prezentat pe data de 8 martie nu a sunat , am sunat noi si a raspuns a zis ca vb peste 3 zile dar sa stau linistita, apoi la 30 de minute a sunat si a zis ca i s-a aprobat o noua expertiza. Nu m-am ingrijorat ca iesea la fel, dar problema este alta ca el nu mi-a zis nimic de amanare pronuntare si nici de un nou termen pe data de 16. Si azi am intat pe site si am vazut redeschiderea urmaririi penale. Ce ma sfatuiti sa fac? Ajutati-ma va rog
Ultima modificare: Miercuri, 16 Martie 2011
GabrielaDanciu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Ioan Ciobanu , Expert judiciar 23:31, 17 Martie 2011
In primul rand este imperios necesar in aceasta faza procesuala sa va angajati avocat, acelasi sau un altul...aici ramane optiunea dvs .
Apoi, in functie de dispozitiile instantei, in hotarare veti regasi, atunci cand va fi motivata ce anume s-a dispus exact si care au fost motivele luarii unei astfel de decizii sa va formulati apararea .
Daca s-a dispus efectuarea unei noi expertize auto este indicat sa va alegeti si dvs. un expert consilier.
Mai mult nu am ce va sa va sfatuiesc dat fiind faptul ca un dosar se studiaza in ansamblu si apoi se cauta aparari pe masura situatiei efective.
O sa vb azi cu avocatul sa vad ce s-a intamplat si de ce nu m-a anuntat nimic si a trebuit sa aflu dupa internet. Eu vreau doar sa va aflu parerea, sa vad ce castig de cauza am.
am vb azi cu avocatul si mi-a zis doar ca o sa ne cheme din nou la audieri. si ca el isi trecuse in agenda gresit data de 16.04 si nu 16.03. Va rog sa imi spuneti dumneavoastra ce poate sa mi se intample? ca nu mai am incredere in nimeni. Avocatul celelilalte parti a vrut sa discute cu mine intre 4 ochi sa imi afle versiune si nu am acceptat. Se umbla cu fel si fel de lucruri. Care e cel mai rau lucru care mi se poate intampla? (din punct de vedere juridic)
Ultima modificare: Joi, 17 Martie 2011
GabrielaDanciu, utilizator
Daca nu mai aveti incredere in avocatul dvs., puteti apela la serviciile altui avocat, este optiunea dvs.
Cel mai rau lucru care se poate intampla este acela de a fi trimisa in judecata dupa finalizarea urmaririi penale si ulterior condamnata pentru savarsirea infractiunii de ucidere din culpa.
Parerea mea este sa va schimbati avocatul.
Ar fi bine sa va angajati un expert parte dintr-un alt judet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident rutier soldat cu deces GabrielaDanciu GabrielaDanciu buna seara. eu am mai postat aici in legatura cu accidentul meu dar nu am mai gasitsubiectul. Am avut un accident rutier soldat cu deces, in urma caruia un ... (vezi toată discuția)
Marturie mincinoasa ionstefanalex ionstefanalex am depus o marturie in fata instantei , ( Înregistrat în data de: 01.11.2010 Obiect dosar: infracţiuni privind circulaţia pe drumurile publice (O.U.G ... (vezi toată discuția)
Accident rutier soldat cu deces ViorelaD ViorelaD Buna ziua, am avut un accident rutier soldat cu deces, pe fondul traversarii neregulamentare. S-a intamplat pe un drum public cu 2 benzi pe sens. Un grup de ... (vezi toată discuția)