Buna ziua
In calitate de nepot, pot inainta demersurile necesare pentru a vedea ce sa intamplat cu averea bunicului, case si terenuri?
Pe scurt, parintii mamei mele au decedat cand ea avea varsta de 6 ani si nu a inteles ce sa intamplat cu averea tatalui ei, avand doua surori de 11 ani respectiv 12 ani, dintre care una a decedat.
Invecinat cu proprietatea parintilor ei se afla sora tatalui ei, in curtea careia se afla casa, dar nu vor sa dea niciun detaliu.
Cum sa formulez o cerere catre Arhiva Nationala pentru a dezlega acest mister.
Banuiesc faptul ca acolo se afla raspunsul, unde sau cine si-a insusit proprietatile bunicului meu, terenuri si case.
Va multumesc anticipat
Eu nepot nascut un 1967, am calitatea de mostenitor al defunctului meu bunic decedat in anul 1945?
Bunicul meu fost invatator, a fost in razboi 2 ani, iar dupa deces ramanand o avere insemnata, altor rude si nu sa facut succesiunea intre frati.
Mentionez ca mama mea este intimidata de alte rude sa nu beneficieze de succesiune dupa parintii ei.
Multumesc
Succesiune-bunica
LUMITM
Am o intrebare in legatura cu o succesiune,sper sa ma poata lamuri cineva. In septembrie anul trecut a decedat bunica mea.Bunicul a decedat cu multi ani in ... (vezi toată discuția)