avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... campani umanitare
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

campani umanitare

buna ziua as dori sa stiu si eu ce trebuie sa fac pt o campanie umanitara
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 16:28, 11 Aprilie 2011
Daca dumneavoastra doriti s-o initiati si organizati puteti sa luati legatura si cu alte persoane care sufera de aceeasi boala sau au aceeasi dizabilitate si sa fondati un o asociatie neguvernamentala cu profil social si umanitar prin care persoanele fondatoare si cele care vor adera in viitor, sa-si poata rezolva aceste probleme. Puteti atrage fonduri din sponsoriza, donatii, redirectionarea cotei de 2% din impozitul pe venitul din salarii.
Daca doriti puteti sa va alaturati altor asociatii cu acest profil ca voluntar sau ca membrii cu dret deplin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Directionare 2% impozit catre pers fizica dinicunicu dinicunicu Cum pot beneficia de donatia de 2% din impozit ca persoana fizica cu dizabilitati,saucei 20% din profit? Va multumesc mult, astept un raspuns. (vezi toată discuția)
Contract de sponsorizare sau mecenat Hesperus Hesperus Buna ziua, As dori sa stiu care ar fi varianta cea mai buna prin care un ONG poate sponsoriza unul sau mai multi copii cu tulburari neuropsihice: sponsorizare ... (vezi toată discuția)
Infiintare ong - asociatie umanitara marius_bianca marius_bianca buna seara m-ar interesa sa deschid o asociate umanitara dar am idee daca spatiu unde se tine documentatia si se strang fondurile trebuie sau nu diferit de cel ... (vezi toată discuția)