avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... acte necesare modificare statut sindicat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

acte necesare modificare statut sindicat

Buna ziua,

In urma Adunarii Generale a sindicatului al carui presedinte sunt am hotarat modificarea componentei biroului executiv. Intrebarea mea este ce acte trebuie sa depun la judecatorie?
mai este necesar ca procesul verbal sa fie autentificat de notar? sau ii poate da data certa si confirma autenticitatea lui un consilierul juridic?
Multumiri
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:25, 17 Martie 2011
iris77 a scris:

Buna ziua,

In urma Adunarii Generale a sindicatului al carui presedinte sunt am hotarat modificarea componentei biroului executiv. Intrebarea mea este ce acte trebuie sa depun la judecatorie?
mai este necesar ca procesul verbal sa fie autentificat de notar? sau ii poate da data certa si confirma autenticitatea lui un consilierul juridic?
Multumiri

De cand ,sau cand a fost nevoie ca procesul verbal sa fie autentificat de notar sau, mai interesant, de catre un consilier juridic?
S-a modificat Legea sindicatelor (legea nr.54/2003)!!??
Ultima modificare: Joi, 17 Martie 2011
rosu gheorghe, utilizator
Legea 54/2003 în art.20 (1) instituie obligativitatea sindicatului sã aducã la cunostinţa judecãtoriei orice modificare intervenitã în cadrul statutului sau în cadrul organelor de conducere în 30 de zile de când aceasta a intervenit.
Pentru inregistrarea modificarilor statutului vor fi depuse urmatoarele acte:
- Noua formã a statutului cu modificãrile intervenite (dacã este cazul);
- Noua componenţã a organelor de conducere (dacã este cazul);
- Cererea prin care se solicitã sã se ia act de modificarile intervenite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Modificare statut Adrian40A Adrian40A Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea informatie : Care sunt documentele ce trebuie depuse la judecatorie pentru modificarea statutului unui sindicat. Unde gasesc ... (vezi toată discuția)
Legea sindicatelor dascalumihaita64 dascalumihaita64 buna seara! Pe data de 10.05 .2012. am avut Adunarea generala pentru alegerea presedintelui de sindicat,s-a schimbat conducerea sindicatului....Intrebare: ... (vezi toată discuția)
Sindicat andonik andonik Dupa alegeri pentru lider sindicat a fost ales un alt lider, ce trebuie facut in continuare? Inregistrare la tribunal? Cine trebuie sa faca instiintarea la ... (vezi toată discuția)