avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 544 soluții astăzi

Joi, 27 martie, are loc evenimentul: Dreptul proprietății intelectuale în raport cu salariații - Aspecte practice și provocări actuale. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Modificare statut
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Modificare statut

Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea informatie : Care sunt documentele ce trebuie depuse la judecatorie pentru modificarea statutului unui sindicat. Unde gasesc reglementat acest lucru ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:41, 1 Martie 2011
Cititi Legea sindicatelor, nr.54/24.01.2003, publicata in M.O. 73/05.02.2003.
Legea 54/2003 în art.20 (1) instituie obligativitatea sindicatului să aducă la cunostinţa judecătoriei orice modificare intervenită în cadrul statutului sau în cadrul organelor de conducere în 30 de zile de când aceasta a intervenit.
Pentru inregistrarea modificarilor statutului vor fi depuse urmatoarele acte:
- Noua formă a statutului cu modificările intervenite (dacă este cazul);
- Noua componenţă a organelor de conducere (dacă este cazul);
- Cererea prin care se solicită să se ia act de modificarile intervenite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare modificare statut sindicat iris77 iris77 Buna ziua, In urma Adunarii Generale a sindicatului al carui presedinte sunt am hotarat modificarea componentei biroului executiv. Intrebarea mea este ce ... (vezi toată discuția)
Legea sindicatului Nashul Nashul Eu am fost ales, de curind ca vicepresedinte al sindicatului soferilor din cadru societatii DISTRIGAZ SUD si nu cunosc dreptuirile care imi sunt conferite de ... (vezi toată discuția)
Concediere colectiva ContSters9917 ContSters9917 In cadrul unei societati comerciale are loc concedieri colective.In cadrul unitati este constiuit un sindicat condus de un birou format din 5 membri. Pot fi ... (vezi toată discuția)