avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... sprijin material NERAMBURSABIL pentru tinerii care ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

sprijin material NERAMBURSABIL pentru tinerii care incep o afacere

Buna ziua tuturor .vin din nou cu intrebari pentru ca sunt sigura ca aici gasesc raspunsuri ca intotdeauana .Mi-am cumparat un spatiu comercial in valoare de 20000 euro si doresc sa incep o afacere (magazin de haine sau florarie) si ar mai fi nevoie de aproximativ 5 000 euro cel putin pentru a-l pune la punct , de aceea as vrea sa stiu daca as putea beneficia si eu pentru acest tip de afacere , de acel ajutor de pana la 10000 euro .stiu ca sunt trei conditii din care nu sunt foarte sigura ca o voi putea indeplini pe viitor ,pe una din ele- SA NU DAU FALIMENT in primii 3 ani .daca DA , ce se poate intampla in aceasta situatie? trebuie sa dau banii inapoi ? ...sau trebuie sa garantez cu ceva? ...cu casa?... multumesc::(

Alte discuții în legătură

Ref insolventa si raspundere ca fideiusor anton19 anton19 As vrea sa va intreb daca puteti sa ma ajutati intr o speta care eu consider ca mi a incalcat dreptul la proprietate,la o viata de familie,la viata , In ... (vezi toată discuția)
Vreau sa pun garantie pentru o afacere o parte dintr-o proprietate isaura isaura Buna ziua, Doresc sa inchiriez o locatie pentru afacere.. spatiu care este dotat cu o anumita intrastructura si pentru aceasta intrastructura tb sa platesc ... (vezi toată discuția)
Problema spatiu comercial in bloc - galagie ziua si noapte, apoi amenintari cu instanta anghel_albu anghel_albu Buna ziua, Avem o problema legata de asociatia de proprietari a blocului si sper ca ne puteti ajuta cu idei sau cu trimiteri la legislatia relevanta. Un ... (vezi toată discuția)