avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 536 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... vreau sa pun garantie pentru o afacere o parte dintr-o ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

vreau sa pun garantie pentru o afacere o parte dintr-o proprietate

Buna ziua,
Doresc sa inchiriez o locatie pentru afacere.. spatiu care este dotat cu o anumita intrastructura si pentru aceasta intrastructura tb sa platesc actualului proprietar o garantie...problema e ca nu dispun de atatia bani chash. M-am inteles cu proprietarul ca accepta " ceva" in schimb un fel de troc: un pamant,o proprietate etc. Problema e ca acel ceva depaseste cu mult garantia, de ex : proprietatea valoreaza 100 000 euro si eu ii datorez 20 000 euro. cum sa fac sa-i cedez doar o parte. Mentionez ca proprietatea cu pricina este pusa in vanzare. As putea scrie in contract ca din vanzarea proprietatii 20 000 euro revin domnului cu infrastructura???:sorry:

Multumesc anticipat de raspuns!
Cel mai recent răspuns: isaura , utilizator 09:32, 21 Iunie 2010
nu.. sa precizati ca 20.000 euro se vor constitui garantie pentru infrastructura nu ca va reveni acelui domn.. dar va spun eu, ca mai bine cumparati dvs aceea infrastructura, care poate nici nu valoreaza acum atat si domnul sa isi ridice utilajele.. daca vrea sa v-o vand, bine dar nu la pretuld e 20000.. e foarte mult.. e ca si cum vi le ar da de noi si numai sunt noi
Multumesc pentru promtitudinea raspunsului dvs.. vreau sa va spun ca este vorba despre un motel care dupa cum va dati seama valoreaza undeva intre 500000 euro si 800000 euro dotat si echipat complet si omul vrea o garantie...mi se pare corect, insa eu nu dispun de acesti bani si a acceptat un troc...
Din raspunsul dvs eu inteleg ca se poate sub forma : "20.000 euro vor constitui garantie pt infrastructura."?
multumesc inca o data

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj o27112008 o27112008 Cum ati vedea impartirea corecta intre soti, dupa 17 ani de casatorie a urmatoarelor: - masina 20 000 euro - apartament + bunuri = 56000 euro - casa 20000 ... (vezi toată discuția)
Nelamuriri despre executare silita siva2014 siva2014 Buna ziua, In 2009, tatal meu a luat un credit in valoare de 30 000 EUR de la o banca. A girat cu apartamentul, proprietate comuna cu mama mea (erau ... (vezi toată discuția)
Dubla asigurare locuinta AdrianGal AdrianGal Buna ziua Am o polita de asigurare facultativa a locuintei, aferenta unui credit ipotecar, cesionata in favoarea bancii. Banca ma obliga sa cesionez in ... (vezi toată discuția)