avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Urgent
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Urgent

Cum pot obtine o hotarare judecatoreasca de restrictie ? Adica ca acea persoana si anturajul sau sa nu se apropie de mine ? Este greu ? Necesita mult timp ? Trebuie probe ? Astept urgent un raspuns
Cel mai recent răspuns: iamwhoiam , utilizator 16:00, 18 Martie 2011
puteti promova in acest sens o ordonanta presedentiala.Ea va avea un caracter vremelnic(limitata in timp) si trebuie ff bine argumentata
Si cum pot obtine ordonanta presedentiala ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Program vizita ordonanta presedentiala againstPAS againstPAS Daca am introdus o solicitare de program de vizita, se poate introduce in paralel o solicitare si pe ordonanta presedentiala motivand bineinteles urgenta? Sau ... (vezi toată discuția)
Pasaport minor afrodhitee afrodhitee Buna, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns clar,de preferinta venit din partea unui avocat.Sunt divortata de tatal fiului meu,in varsta de 5 ani,anul trecut am ... (vezi toată discuția)
Ordonanta presedentiala romanik romanik copilul meu are o pensie alimentara stabilita in 2008 de 130 lei(atunci era minim pe economie 600 lei).Intre timp s-a facut minim pe economie 670, 700 ... (vezi toată discuția)