avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 434 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Plantele \"Vesele\"
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Plantele "Vesele"

Zilnic vad in ziarul local un enorm titlu si expresiv,urmat de un articol rupt din filmele de groaza.
O noua victima a plantelor de "vise" - etnobotanice.
La o plimbare prin imensul meu oras natal vad un magazin naturist ,acum ma intrebam- oare au si etnobotanice?
In Spania- albanezi sau marochini....poate chiar romani vand asa numita "ciocolata" (H) cu 25 de euro o bagheta marisoara.
Nu sunt consumator si nici tentat dar se pare ca incet dar cu pasi repezi intrecem Olanda. Mai ales ca in Schiphol sunt magazine cu diverse produse dar au si anunt la intrare in magazin:" Only use here"


Ce parere aveti?
Plantele "Vesele"

Ce parere aveti?


Buna Alexandru,
Sa incep cu inceputul,si anume cu titlul tau "Plantele "Vesele",da iti pot spune din experienta ca "sunt vesele"dar pentru putin timp,dupa care sa te tii,cit de rau iti este.
Am "luat" o singura data,din insistenta amicelor/amicilor de petrecere,nu ca eram curioasa,dar nu am sa mai fac asta niciodata.
Ma intrebi ce parere am?-----Proasta,rea.urita,nociva.....
Citez : Inca o tanara intoxicata cu etnobotanice la ... - Si din nou privesc cu uimire titlurile unde ar trebui sa scrie de lapte si miere.
Iti multumesc SABINAA pentru curajul de a ne impartasi ,dar oare cati din cei tineri (cred ca si eu sunt prin aceasi categorie), isi dau seama de ce se poate intampla de la consumul acestor substante.
Calatorind continuu prin diferite tari am vazut si am avut "n " ocazii sa consum , dar am spus NU.
Uneori ma intreb daca intradevar sunt "Vesele" ...
EXCLUSIV/ Mărturii din iadul fumurilor legale: „Furam de la părinţi pentru a-mi cumpăra etnobotanice“


Pareri?
Eu cred ca fiecare decide ce drum vrea sa urmeze. Daca respectivul prefera sa vada totul in roz si sa se ascunda de faptul ca nu poate sa isi tina in frau problemele de zi cu zi, problema lui. Ce ma ingrijoreaza pe mine e segmentul de varsta [12-17] care a inceput sa le consume.
Mhm, fumezi o tigara, razi 2 ore si apoi ti-e rau 2 zile si nu mai esti in stare sa faci nimic. Prima tigara, a II-a si continua. De ce? Eu nu vad rostul ... :acute:
Buna seara,
Felicitari Sabina,pentru sinceritate.Putini tineri recunosc ceea ce traiesc,de la inceput la sfirsit.Constat ca esti o tinara deschisa,directa,nu te feresti de cuvinte.
Noi doua ne-am "mai intilnit in topicuri"si recunosc ca am fost "socata" de franchetea ta,dar mi-a placut.
Apreciez ca ai descris starile "traite" consumind aceste plante,poate asa se vor lamuri si alti tineri ca tine de nocivitatea acestora.:luck:

Alte discuții în legătură

Interzicere etnobotanice Cabinet de Avocat Cabinet de Avocat "Stan Petru Radu" [b]Radio Zu da panica la etnobotanica. Iubim Viata![/b] Sub aceasta deviza, astazi 14 februarie 2011 ora 13 in Piata Victoriei va avea loc protestul ... (vezi toată discuția)
Distribuitor produse etnobotanice 7noiembrie 7noiembrie Buna ziua Am o intrebare scurta si la obiect. Produsele astea etnobatante care se vand deja si in magazine in toata tara, si pe internet, dar de ce nu se pot ... (vezi toată discuția)
Sunt sau nu etnobotanicele ilegale? cssr cssr Buna ziua. Am vazut in ultimele zile 2 cazuri cu tineri ajunsi la spital datorita consumului de etnobotanice. Eu nu cunosc legea si am unele ... (vezi toată discuția)