avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Autorizatii
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Autorizatii

Buna seara
Am infiintat de curand o firma, cu obiect principal de activitate - activ.comb.de secretariat, iar ca obiect secundar de activitate -comert cu amanuntul pe interrnet(activ). Vreau sa vand parbrize auto - le iau de la depozit, le duc direct la client, nu ma intereseaza montajul. Vreau sa stiu daca trebuie activat alt cod caen, daca o sa am nevoie de ceva autorizatii in plus, sau de ce mai am nevoie pentru a fi in legalitate.
Multumesc
Cel mai recent răspuns: alin_b , utilizator 13:53, 19 Martie 2011
Trebuie doar sa autorizati activitatea pe care o desfasurati efectiv, respectiv cea secundara. Autorizare tot la Registrul comertului. Presupune completarea unor formulare si plata unei taxe.
Multumesc. In rest nu mai am nevoie de nimic? Ma pot duce sa cumpar produsele si sa le livrez?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen gresit, sau nu ? Vetran Vetran Buna ziua, Am infiintat o firma cu obiect princpial de activitate CAEN [b]4773[/b] ( Comert cu amanuntul al produselor farmaceutice, in magazine ... (vezi toată discuția)
Schimbare cod caen srl-d savurazvan savurazvan buna ziua. am infiintat recent un srl-d cu activitatea principala 4532. cand am ajuns la anaf sa inregistrez firma ca platitoare de tva mi-au zis ca pentru ... (vezi toată discuția)
Comert cu amanuntul vs. comert cu ridicata Stefania-Buc Stefania-Buc Cine ma poate ajuta cu o problema, aparent banala, dar mi-e imi este neclara: - am un SRL prin care vreau sa vand produse catre un minimarket (cca 5 produse ... (vezi toată discuția)