avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 781 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... AJUTOOORRRRR REVISALLLLLLLLLLLL!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

AJUTOOORRRRR REVISALLLLLLLLLLLL!

cand deschid revisalul exportat cu succes pe stik!! imi apare urmatorul mesaj:Whitespace is not allowed at this location. Error processing resource 'file:///G:/3.xml'. Line 2, Position 214

firma este noua si salariatii incep activitatea de luni. maine trebuie sa merg sa il depun laITM ca inca nu avem parola online. ajutoor
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:27, 18 Martie 2011
In speta, este vorba despre Spaţiu nu este permis în această locaţie... Eroare fişier resursă de prelucrare.
XML are anumite caractere speciale, care trebuie să fie înlocuite .. posibil sa aveti inserat un caracter de genul "&" si care trebuie sters .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transmitere revisal julia_chi julia_chi Stie cineva daca pentru transmiterea noului format al Revisal trebuie o noua parola? Pe noua pagina de transmitere nu imi recunoaste parola. (vezi toată discuția)
Revisal varianta 500/2011 din 15.08.11 o puteti folosi? ContSters86219 ContSters86219 Am incercat sa folosesc varianta noua din 15.08.2011 si-mi da mesaj ca nu e buna parola... a reusit cineva sa transmita registrul cu noua varianta? (vezi toată discuția)
Contract de munca in anglia destul de dubios Conrad Conrad Situatia este urmatoarea: Am aplicat online la un post disponibil la un hotel foarte respectat din Londra, mi sa transmis un chestionar l-am completat , dupa ... (vezi toată discuția)