Buna seara! am fost instiintat ca mi se va intocmi un proces verbal in valoare de 200 lei pentru satisfacerea nevoilor fiziologice pe baza unor poze si filmari(mentionez ca aceste filmari au fost facute de camerele video care sunt instalate de catre primaria satului in care locuiesc pentru a ajuta politia locala)daca chiar sunt amendat vreau sa fac contestatie,ce sanse as avea sa mi se anuleze procesul verbal si camerele video sunt probe in instanta?..Multumesc anticipat!
De ce credeti ca sunt instalate camerele video?Sunt acceptate in instanta imaginile luate cu aceste camere, inclusiv poze-care intra la categoria inscrisuri.
Si bine inteles ca puteti fi sanctionat pe baza lor.
Nu au martori ca am facut asta si nici nu m-a prins in flagrant,totusi e o filmare care se poate truca usor..daca fac contestatie si nu recunosc ca eu sunt in filmare?
Este adevarat ca nu sunt martori si ca nu v-au prins in flagrant dar ati fost filmat iar asta constituie o proba oriunde in lume (poate chiar mai viabila decat un martor) Faptul ca aceasta filmare poate fi trucata va trebui dovedita dar nu e prea credibil pentru autoritati...cine ar truca un video cu un vecin ? Nu cred ca aveti sanse foarte foarte mari de a scapa de amenda si nici nu cred ca merita efortul sa va obositi pentru 200 de lei (desi e mult).
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Sex in masina
UnuDoiTrei
Buna ziua,
Sper in primul rand ca nu am gresit sectiunea.
Am patit sa fiu prins de politia locala ca am facut sex in masina. Totul s-a petrecut pe malul ... (vezi toată discuția)