1. Incetarea CIM cu art.61. lit.a) din Codul muncii va este imputabila dvs. (motive disciplinare) si nu puteti beneficia de indemnizatie de somaj.
2. Conform Normelor de aplicare a Legii 76/2002 (legea somajului), prin motive neimputabile se intelege incetarea CIM cu urmatoarele articole din Codul muncii:
art. 31 alin. (4.1), art. 56 lit. b), e), f), h) şi j), art. 61 lit. c) şi d), art. 65 alin. (1), art. 94 alin. (4).
Va multumesc am inteles . Ma dezavantajeaza si in a-mi ocupa alt loc de munca . cumsa procedez?
motivele au fost prin neprezentarea la comisiea convocata de intreprindere . Motivele au fost caci ma parasit sotia din motive ne intemeiate atunci. acumam si o alta problema actele dedivort sunt la mine mai putin taxele de timbru , care nu au fost inca platite . intrebarea este , ea poate sa ma dea in judecata dedivort
?
1. Nu vad de ce v-ar dezavantaja in ocuparea unui loc de munca.
2. Daca un angajator va cere explicatii ii spuneti adevarul si nu cred ca veti avea probleme.
3. La ultima intrebare o sa va raspunda un avocat. Sau mai bine puneti intrebarea pe sectiunea "Dreptul familiei...".
Somajul
caniculesei
Va rog sa-mi spuneti, daca un salariat este concediat conform art, 61 lit \"a\", mai poate beneficia de somaj? Dupa cate stiu eu, nu se poate, dar totusi va ... (vezi toată discuția)