avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... valoare casa
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

valoare casa

buna ziua!am o alta intrebare la care sper sa imi raspundeti cum ati facut si pana acum.am dezbatut succeiunea casei,fosta mea cumnata(dupa fratele meu mort)ar vrea sa imi vanda mie decat partea ei,nu si a copiilor minori spunand ca banii se vor devaloriza pana vor creste copiii.intrebarea mea este :peste 9 ani,cand vor face minorii 18 ani,va creste valoarea casei?sau tot aceeasi suma de bani pe care as da-o acum o voi da si atunci?este vorba despre o casa veche de 50 ani,facuta din chirpici.daca o sa renovez aceasta casa si o sa pastrez toate chitantele si facturile ,ma va ajuta acest lucru?multumesc

Alte discuții în legătură

Tatal meu vitreg a murit am dreptul la mostenire... alexandra90 alexandra90 Buna ziua tatal meu vitreg a decedat anul trecut cu 4 zile inainte de a ne face testament mie si mamei mele, el mai are 3 frati care doresc sa vanda casa lor ... (vezi toată discuția)
Mosteniri ghindaf ghindaf situatia: casa cumparata cu contract vazare cumparare de la bunica catre noi proprietari: tata pe atunci casatorit cu mama mea si al 2 lea proprietar: fratele ... (vezi toată discuția)
Ce poate face o persoana care are titlu de proprietate pe teren, dar nu a intabulat terenul si casa care se afla pe teren? alina_carmen alina_carmen buna ziua. as dori sa ma lamuriti si pe mine intr-o mare problema pe care nu stim cum sa o rezolvam. Povestea incepe asa: au fost doi strabunici, proprietari ... (vezi toată discuția)