avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Contract de munca incheiat in Germania
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Contract de munca incheiat in Germania

Va rog sa-mi spuneti unde se inregistreaza, sau daca se inregistreaza in Romania, contractele de munca incheiate in strainatate. Un cetatean roman a incheiat un contract de munca in Germania, iar angajatorul i-a spus ca a trimis contractul de munca in Romania pentru inregistrare.

Alte discuții în legătură

Contract de munca germania nicoleta68 nicoleta68 Daca contractul de munca este facut in Germania,de catre un angajator german,ati putea sa mi spuneti unde este trimis in Romania?Tot la Bucuresti sau in ... (vezi toată discuția)
Cim pentru o persoana din ue mitrache_v mitrache_v Buna ziua! Va rog frumos sa imi spuneti si mie daca un SRL din Romania poate angaja o persoana din UE (mai precis din Germania) cu contract individual de ... (vezi toată discuția)
Dreptul de a lucra in uniunea europeana theo28 theo28 Buna seara am si eu o intrebare: daca sunt cetatean european, de ce nu am dreptul sa lucrez ,cu carte de munca in Germania decat dupa 3 luni? Am fost acolo mi ... (vezi toată discuția)