avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 683 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CIM pentru o persoana din UE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CIM pentru o persoana din UE

Buna ziua! Va rog frumos sa imi spuneti si mie daca un SRL din Romania poate angaja o persoana din UE (mai precis din Germania) cu contract individual de munca. Deci, ma intereseaza daca se poate angaja la un SRL in Romania si care sunt conditiile; unde trebuie sa ma adresez pentru a putea face formalitatile?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: rocriss , utilizator 10:41, 5 Ianuarie 2010
Buna ziua!
Poate gasesti aici ceva ce te intereseaza, dar cu precadere trebuie sa te interesezi si la Agentia de ocupare a fortei de munca acolo unde societatea isi are sediul si vei primi mai multe informatii.
[ link extern ]
O zi frumoasa!
Un cetatean strain din comunitatea europeana se poate angaja ca si un cetatean roman.
Se face contract de munca si se inregistreaza la ITM ca orice contract de munca. Inspectorul ITM il inregistreaza intr-un registru special.
Dupa inregistrarea contractului, angajatul trebuie sa mearga cu un exemplar in original la Oficiul Roman pentru Imigrari si face cerere pentru obtinerea unui Certificat de inregistrare, prin care primeste un CNP. Se elibereaza pe loc.
Acest certificat este necesar pentru a putea depune declaratiile pentru salariatul respectiv.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare cetatean olandez mariai mariai Pot angaja cu contract de munca un cetatean olandez care are rezidenta in Romania? (vezi toată discuția)
Cetatean strain, salar in romania, cum face acest lucru legal? hajnyci hajnyci Buna ziua! Va rog sa-mi imi spuneti daca la o firma un cetatean maghiar este administrator, care vrea sa devina angajat al acestei firme (dupa parerea mea ... (vezi toată discuția)
Angajare cetatean ue si detasare in alta tara ue miruna82 miruna82 Buna ziua. Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta: o societate doreste angajare unui strain, cetatean UE. Conform OUG 102/2005, acesta in termen de 3 luni de ... (vezi toată discuția)