avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Infintare SRL cu administrator care nu este asociat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Infintare SRL cu administrator care nu este asociat

Buna ziua,

Doresc sa infintez o companie la care sa fiu asociat impreuna cu o alta persoana, dar nici una dintre noi nu vrem sa fie administrator. Ci vrem sa avem o alta persoana care sa se ocupe de administrare.

Se poate infinta o companie in acest fel?
Se poate mentiona in actul constitutiv aceasta a treia persoana ca administrator?
Cel mai recent răspuns: actb , utilizator 15:40, 18 Martie 2011
da se poate
Da, e posibil numai ca acea persoana trebuie sa indeplinesca conditiile de a fi administrator.
Va multumesc pentru raspuns.

O singura lamurire as mai vrea:
Acest administrator trebuie mentionat in actul consittutiv?
Sau in actul constitutiv mentionam doar asociatii si ulterior dupa infintare se face un contract de angajare pentru administrator?
Da, trebuie trecut in actul constitutiv la infiintarea firmei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi doi admin. pe un srl?sau iau teapa?help!!! mowglilp mowglilp Buna.am o mare nelamurire.sunt pe cale sa-mi deschid o firma impreuna cu asociatul meu (care imi este si cel mai bun prieten).El mi-a spus ca poate fi ales ... (vezi toată discuția)
Firma detectivi legalitate director executiv swiss swiss Buna ziua.Doresc sa-mi infiintez o firma de detectivi ,un SRL.Citind legea ,am inteles ca eu NU trebuie sa fi fost ofiter in MAPN SRI sau POLITIE ci doar ... (vezi toată discuția)
Demisie administrator raca raca Sunt administratorul unui SRL din 2006. Anul trecut asociatul unic a vandut firma unei alte persoane (tot asociat unic-cetatean strain) eu ramanand in ... (vezi toată discuția)