avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... asistent personal carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

asistent personal carte de munca

Daca poate sa-mi raspunda cineva,va rog.De cate ori pe an se opereaza in cartile de munca?Am lucrat ca asistent personal,dar de la 01.01.2011 mi s-a incheiat cartea de munca si activitatea a incetat la 01.03.2011, aceste duoa luni nu sunt trecute in cartea de munca.Nu inteleg de ce. Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:10, 18 Martie 2011
In cartile de munca se opreaza atunci cand sunt modificari referitoare la functie , salariu, etc.
Incepand cu data de 01.01.2011 toate carnetele de munca au fost inchise.Solicitati fostului angajator sa va elibereze decizia de incetare a activitatii incepand cu data de 01.03.2011.
GYAMON a scris:

Daca poate sa-mi raspunda cineva,va rog.De cate ori pe an se opereaza in cartile de munca?Am lucrat ca asistent personal,dar de la 01.01.2011 mi s-a incheiat cartea de munca si activitatea a incetat la 01.03.2011, aceste duoa luni nu sunt trecute in cartea de munca.Nu inteleg de ce. Multumesc.

Deoarece la 01.01.2011 s-a abogat Decretul nr.92/1976 privind carnetul de munca ... pentru perioada lucrata dupa aceasta data , angajatorul la solicitarea scrisa a salariatului ii va elibera acestuia un document care să ateste activitatea desfăşurată de acesta, durata activităţii, salariul, vechimea în muncă, în meserie şi în specialitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Crtea de munca stefancujba stefancujba ce se intimpla cu cartile de munca dupa trecera in format electronic. (vezi toată discuția)
Incheiere cim in cazul unei pensionari pt invaliditate grd iii flori9 flori9 Buna ziua, in situatia unei pensionari pt invaliditate, incetarea CIM trebuie operata in aceeasi zi cu decizia de pensionare? Daca da (cum cred ca este ... (vezi toată discuția)
Cartea de munca brg brg am primit cartea de munca acasa de la fostul angajator si vad ca perioada de preaviz nu i trecuta ,se poate? si ce trebuie sa fac acum cu aceasta carte? ... (vezi toată discuția)