avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... vanzare aplicatie software
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

vanzare aplicatie software

Buna ziua

Am dezvoltat in urma cu cateva luni o aplicatie software, care a ajuns sa "prinda" si sa aiba mai bine de un milion de utilizatori. Am inceput de saptamana trecuta sa primesc telefoane si oferte de a cumpara aplicatia asta.

As vrea sa ma ajutati va rog cu raspunsuri la 2 intrebari
1. Cu cine ar trebui sa vorbesc pentru consultanta ? Un avocat, un contabil .. cu cine?
2. La ce ar trebui sa am grija cand fac o astfel de vanzare? Din moment ce e facut de mine softul asta, nu am nici un fel de act de proprietate sau vre-o alta hartie asemanatoare? Cum s-ar face practic tranzactia ?

Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Obligativitate inscriere aplicatie in biblioteca nationala de programe AlexandraMone AlexandraMone In recenta Hotarare de Guvern 804/2017 cu privire la noile aparate de marcat electronice fiscale la Art. 18 punctul 6 se spune: \"Programele de aplicație ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma cu obiectiv procesarea platilor online / instalare sistem pos andronachev andronachev Buna ziua, Doresc sa infiintez o firma (SRL-D) cu obiectivul principal fiind dezvoltarea de software la comanda, si vanzarea cu amanuntul, prin magazin ... (vezi toată discuția)
Primitul de bani ContSters292683 ContSters292683 Buna seara, Se da urmatorul scenario: site web cu aplicatie software disponibila gratuit pentru download; pe site cei care fac download pot dona bani prin ... (vezi toată discuția)