am si eu cateva nelamuriri si poate imi explica cineva. Am lucrat pana pe 31 iulie la o firma de unde mi-am dat demisia. Incepand cu 1 august mi-am facut un contract de conventii civile prestari servicii. la c.a.s. mi s-a spus ca nu beneficiez de indemnizatie... De ce? In OUG 111/2010 spune ca persoanele care in ultimul an anterior datei nasterii cpoilului au realizat timp de 12 luni venituri din.... activitati independente.... .In codul fiscal definirea activitatii independente: veniturile din activitati independentecuprind veniturile comerciale, de profesii libere etc... . Sunt considerate venituri comerciale veniturile din fapte de comert ale contribuabililor din prestari servicii, altele decat cele prevazute la alin.3, precum si din practicarea unei meserii. Va rog frumos... lamuriti-ma!!!!! Nu mai inteleg nimic!!! am dreptul la ccc????:sorry:
MAI AM SI EU O NELAMURIRE. CONVENTIILE CIVILE- PRESTARI SERVICII, NU POT PLATI CEI 0,85 %? CEI DE LA C.A.S. NU VOR SA-MI IA BANII. DE CE? MA PUTETI AJUTA? VA ROG. SUNT INSARCINATA IN 7LUNI SI MA TOT PLIMB DE COLO COLO... VA MULTUMESC.