avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... CONTRACTE COLECTIVE / RAMURA
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

CONTRACTE COLECTIVE / RAMURA

Buna ziua !
Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea problema:
Stie cineva unde pot gasi o lista cu Contractele Colective de Munca - la nivel de ramura ?
Practic, nu stiu daca doua societati- cu cod CAEN - 4511, 4520 fac parte dintr-o ramura care are semnat CCMUN, a.i. sa stiu care este sal. minim in acele societati.
MULTUMESC ANTICIPAT !
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:04, 18 Martie 2011
Codurilor CAEN 45 intra in cadrul ccm la nivel de ramura de comert ...pe care-l gasiti aici
[ link extern ] /

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contractul colectiv de munca la nivelul ramurii comert pe anul 2010 inregistrat la ministerul muncii, familiei si protectiei sociale sub nr. 42/01/11.02.2010 afaceriiolden afaceriiolden (4) Salariul de baza minim brut negociat pentru un program complet de lucru de 170 de ore, in medie, este cu 50 lei mai mare decat salariul minim brut negociat ... (vezi toată discuția)
Exista ccm ramura comert 2011? danuttunad danuttunad Buna seara, Ceea ce am putut gasi a fost,Contract colectiv de muncă la nivelul Ramurii Comerţ pe anul 2010 inregistrat la Ministerul Muncii, Familiei şi ... (vezi toată discuția)
Ccm pe ramura comert beatrice culda beatrice culda Buna ziua, Stiind prevederile CCM pe ramura Comert care mai este in vigoare pana la incheierea unui nou contract: \" [i]Art. 3. - (1) Clauzele ... (vezi toată discuția)