avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 463 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... necazuri padure
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

necazuri padure

tatal meu,in prezent decedat, a mostenit, alaturi de cei 2 frati ai sai,de la tatal lor 4 ha de padure.titlul de propietate asupra padurii este pe numele celor 3 frati si nici in prezent nu s-a facut impartirea propietatii. unul dintre frati,care locuia in apropierea padurii respective a taiat ,ani de-a rindul,copaci din padure dupa bunul plac,motivind ca au fost taiati de tigani.dupa decesul tatalui meu ,eu nu am mai facut succesiunea si nu m-am mai interesat de respectiva padure,de pe urma careia familia mea nu a beneficiat in nici un fel.avind in vedere ca nu am facut succesiunea si nici nu intentionez s-o fac,conform legii,pot fi obligat sa contribui financiar sau sub alta forma la reimpadurire sau la alte forme de reparatii a daunelor provocate?

Alte discuții în legătură

Mostenire padure tatal meu,alaturi de cei 2 frati ai sai, au mostenit de la parintii lor 4 ha de padure. titlul de propietate a fost emis pe numele celor 3 frati.tatal ... (vezi toată discuția)
Ce consecințe am dacă ii dau verisoarei, certificatul de deces al tatălui meu? Mato2021 Mato2021 Bună seara! Dacă dau unei verisoare( tatăl meu a fost frate cu mama ei) copia certificatului de deces al tatălui meu, poate sa îmi facă ceva rău cu ... (vezi toată discuția)
Mostenire cu probleme IoanaM.R. IoanaM.R. Buna ziua, in urma decesului tatalui meu, eu si fratele meu am primit fiecare jumatate din pamantul si padurea lui. El a murit acum 6 ani, iar mama noastra ... (vezi toată discuția)