avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... mostenire padure
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

mostenire padure

tatal meu,alaturi de cei 2 frati ai sai, au mostenit de la parintii lor 4 ha de padure. titlul de propietate a fost emis pe numele celor 3 frati.tatal meu,ulterior a decedat.unul dintre frati a taiat lemne abuziv din respectiva padure.in urma decesului tatalui meu eu nu am facut taxa de succesiune si nici nu intentionez sa o fac,toate celelalte bunuri fiind pe numele meu.dupa cite stiu,suprafetele despadurite trebuie replantate pe cheltuiala propietarilor.in aceste conditii,in care eu nu voi face succesiunea,voi putea fi obligat sa particip financiar la reinpadurire sau voi avea vreo obligatie fata de stat datorita acestei paduri ramase de pe urma tatalui meu,dar la care nu s-a facut si nu se va face succesiunea?
Cel mai recent răspuns: ContSters160686 , utilizator 19:34, 23 Martie 2011
Sunteti obligat, alaturi de ceilalti mostenitori pentru ca stapaniti impreuna.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Martie 2011
elena138, utilizator
cum de toate celelalte bunuri sunt pe numele dvs si acea suprafata nu e? doar pt ea nu ati facut succesiune? ea nu a fost trecuta la activul succesoral?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Necazuri padure tatal meu,in prezent decedat, a mostenit, alaturi de cei 2 frati ai sai,de la tatal lor 4 ha de padure.titlul de propietate asupra padurii este pe numele celor ... (vezi toată discuția)
Acte teren agricol: succesiune sau uzucapiune? danimik danimik In 1991 tatal meu, fratele lui si verisoara lor au facut cerere (individual) la primaria din localitate pentru retrocedarea a 12 ha de teren agricol care au ... (vezi toată discuția)
Mai exista vreo posibilitate? elian c elian c De curand am aflat ca un unchi de-al meu, care detine documentele vechi de propietate ale bunicului, a cerut, in termenul legal, retrocedarea unei suprafete de ... (vezi toată discuția)