avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 211 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Expertiza sonometrica - martor cu forta
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Expertiza sonometrica - martor cu forta

Daca vecinul refuza sa semneze o expertiza sonometrica platita de mine si nu am martor ca a refuzat,
pot sa chem politia sa constate ca a refuzat ? oare va semna politistul ca martor pe procesul verbal al expertizei ca vecinul in cauza a refuzat? oare va accepta politistul sau imi zice ca ei nu fac asa ceva...?
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Martie 2011
ContSters83715, utilizator
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:25, 1 Aprilie 2011
politistul nu are dreptul cf legii sa semneze ca martor. atunci cand e chmeat la fata locului in calitate d epolitist desigur pt ca in tmpul liber este si el om ca oricare. nu e nimeni obligat sa semneze. nu fortati lucrurile ca veti ajunge sa fiti reclamat chiar pt uzurparea de calitati ofilciale pt ca efectuarea unei expertize nu o face oricine, numai o persoana calificata. solicitati un expert in domeniu si semnatura lui e suficienta.
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Martie 2011
baietzika, utilizator
tocmai aici e problema
desigur eu chem un sonometrist RENAR

dar....fie administratorul semneaza ca sa facut masuratoarea in prezenta lui ( si trebuie martor, daca se poate)
fie refuza si imi trebuie martor ca sa scriu in pv ca a refuzat.

Pana la urma martorul nu are nici o calitate sa influenteze masuratoarea. Dar e esential sa il am.... nu se mai ia in consideratie expertiza, si dau si banii pe ea degeaba.
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Martie 2011
ContSters83715, utilizator
Pai luati alt vecin sau vreo cunostiinta binevoitoare ca martor.
vecinii sau autoexclus, iar martorul binevoitor....dumnezeu cu mila. cine se baga, daca nu se baga chiar vecinii. eu as lua si unu de pe strada....noaptea la 2
Aceasta expertiza se desfasoara ca urmare a unei dispozitii luate de o instanta sau de catre un alt organ abilitat sau este o expertiza extrajudiciara ?

Alte discuții în legătură

Tulburarea linistii publice kobgala kobgala buna ziua !vreau sa fiu cat mai scurta ,cum pot proceda cu o doamna judecatoare care locuieste intr-un apartament deasupra mamei mele si care la orice miscare ... (vezi toată discuția)
Apel snuau 112 - intre abuz si alertare falsa (3 apeluri) ContSters83715 ContSters83715 Mama mea a sunat noaptea la 112 pentru ca politistii sa potolesca muzica de la vecini. La primul apel - nu s-a simtit nici o diferenta in muzica. La al doilea ... (vezi toată discuția)
Tulburarea posesie locuintei.....tulburarea linistii (huliganismul) ContSters83715 ContSters83715 E vorba de art 320 si 321 Penal Daca pentru \"tulburarea folosintei locuintei\" e vorba de acte repetate si de plangere prealabila facuta de partea vatamata ... (vezi toată discuția)