avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 218 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Expertize judiciare şi ... Expertiza sonometrica - martor cu forta
Discuție deschisă în Expertize judiciare şi extrajudiciare

Expertiza sonometrica - martor cu forta

Daca vecinul refuza sa semneze o expertiza sonometrica platita de mine si nu am martor ca a refuzat,
pot sa chem politia sa constate ca a refuzat ? oare va semna politistul ca martor pe procesul verbal al expertizei ca vecinul in cauza a refuzat? oare va accepta politistul sau imi zice ca ei nu fac asa ceva...?
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Martie 2011
ContSters83715, utilizator
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 18:25, 1 Aprilie 2011
pe cheltuiala mea - extrajudiciara - deoarece politia nu are sonometre, iar controlul inopinat de la primaria generala a mun. bucuresti vin o data la jumatate de an....( in functie si de cum pica vacanta de vara cand e clubu plecat la mare)


dar ma intereseaza si expertiza judiciara din 2 aspecte
1) mi-am luat amenda eu !....ca nu s-a confirmat cand am sunat noaptea la 112, iar eu am amezi date lor inclusiv pe o expertiza extrajudiciara, cu semnatura lor (de catre politie)
2) mai am un proces cu tulburarea folosintei locuintei, ca imi canta noaptea prin pereti....si acolo trebuie sa dovedesc ca s-a intamplat repetat si de mai multe ori fenomenu... am reclamatii multe in scris.. trimise de pe email , dar intreb daca la plnagerea prealabila e nevoie ca "faptele" sa fie neaparat in decurs de 2 luni SAU vin doar cu o amenda de tulburarea linistii publice la dosar.... plus reclamatii timp de un an de zile , plus pana se da UP/NUP-ului. mai vin si cu alte 3 amenzi pt tulburarea linistii publice date intre timp, (care facuta repetat ar fi infractiune)

3) pot folosi aceeasi expertiza judiciara la doua procese? ca sa imi anuleze amenda, data la suparare de polisti ca m-am luat de ei, (dar ei nu au avut sonometre sa imi confirme sau infirme nivelul de decibeli, care in alte dati a fost amendat!) . Si din nou aceeasi expertiza deja platita de saracul reclamant dar la plangerea prealabila, unde GALAGIOSII... ar trebui sa platesca despagubirile pt toti acesti ani de nopti nedormite ( adica discoteca la mine in casa fara acordul meu) ...fara a plati doua expertize juridiciara - de doua ori ! mersi, cum as putea sa fac economie de bani? la expertiza judiciara, care am impresia ca nu costa putin de loc.
Ultima modificare: Vineri, 1 Aprilie 2011
ContSters83715, utilizator
La efectuarea acestei expertize puteti chema doi martori care sa ateste cele dorite de dvs,cu privire la prezenta persoanelor la care va referiti.
In masura in care instanta o accepta ca proba,puteti folosi raportul de expertiza in respectivele cauze.
Puteti solicita in dezbaterile din respectivele procese,la formularea de probatorii sa se dispuna si efectuarea unei expertize judiciare,pe aspectele aratate de dvs.
Este la latitudinea instantelor sa se pronunte cu privire la admisibilitatea acestei probe.
Atentie,in aceasta ultima situatie,este vorba de spre o noua expertiza judiciara,nu despre cea extrajudicara facuta la intitiativa dvs si pe cheltuiala dvs

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburarea linistii publice kobgala kobgala buna ziua !vreau sa fiu cat mai scurta ,cum pot proceda cu o doamna judecatoare care locuieste intr-un apartament deasupra mamei mele si care la orice miscare ... (vezi toată discuția)
Apel snuau 112 - intre abuz si alertare falsa (3 apeluri) ContSters83715 ContSters83715 Mama mea a sunat noaptea la 112 pentru ca politistii sa potolesca muzica de la vecini. La primul apel - nu s-a simtit nici o diferenta in muzica. La al doilea ... (vezi toată discuția)
Tulburarea posesie locuintei.....tulburarea linistii (huliganismul) ContSters83715 ContSters83715 E vorba de art 320 si 321 Penal Daca pentru \"tulburarea folosintei locuintei\" e vorba de acte repetate si de plangere prealabila facuta de partea vatamata ... (vezi toată discuția)