avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 698 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Cate amenzi se pot aplica in decurs de 24 de ore?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Cate amenzi se pot aplica in decurs de 24 de ore?

pe baza unei singure expertize sonometrice care arata depasiri si este inregistrata la politie, la garda de mediu si la primarie, se vor aplica trei amenzi? sau una singura?

daca se aplica trei amenzi de catre trei institutii diferite se anuleaza una pe alta sau nu? in functie de ....legislatia fiecarei institutii... multumesc, daca exista raspuns la intrebarea mea contencioasa.
Ultima modificare: Sâmbătă, 19 Martie 2011
ContSters83715, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters83715 , utilizator 18:53, 20 Martie 2011
Vad ca nu prea aveti rabdare. Cu rabdarea ...

Este o singura fapta continua careia i se va aplica o singura sanctiune oricate institutii vor fi sesizate. Daca dupa aplicarea sanctiunii fapta se savarseste din nou se poate aplica o alta sanctiune.
" Contraventia este continua în situatia în care încalcarea obligatiei legale dureaza în timp."

Art. 13 alin. 2 teza II-a din OG nr. 2/2001
am intrat pe teren necunoscut:

1) in cat timp maxim de la fapta trebuie sa inregistrez expertiza sonometrica la institutii?
2) Din toate institutilie care au competenta pe zgomot? la care sa trimit?
3) Sa trimit la toate? ( Primaria 1, Primaria Generala, Garda de Mediu, Politie ?)
4) Sau la care (ca nu inteleg clar, care din toate acestea va aplica)
5) de la momentul inregistrarii la institutiile competente. Pana nu primesc raspunsul cu amenda. Orice alta amenda nu va fi data?!
6) Cum pot sa ii lovesc mai rau - Care este durata cea mai scurta sa isi ia cat mai multe amenzi? una dupa alta. o expertiza cu 3 masuratori in nopti diferite?
sau 3 expertize diferite, nici una facuta inainte ca cea de dinainte sa fie amendata oficial prinraspunsul primit de mine

( multumesc, nu stiam ca e atat de complicat)
Ultima modificare: Duminică, 20 Martie 2011
ContSters83715, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amendare de catre garda de mediu pentru zgomot ContSters83715 ContSters83715 Doresc formularea a 2 propozitii esentiale care sa determine Garda de Mediu sa amendeze zgomotul ! multumesc - are cineva experienta, a mai facut cineva asa ... (vezi toată discuția)
Apel snuau 112 - intre abuz si alertare falsa (3 apeluri) ContSters83715 ContSters83715 Mama mea a sunat noaptea la 112 pentru ca politistii sa potolesca muzica de la vecini. La primul apel - nu s-a simtit nici o diferenta in muzica. La al doilea ... (vezi toată discuția)
Contestare amenda aplicata pe nedrept ContSters83715 ContSters83715 politistul mi-a dat o amenda pe nedrept ca am sunat la 112 noaptea, reclamand vecinul. Vecinul are mai multe amenzi pt tulburarea linistii publice. Pe ... (vezi toată discuția)