avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Admitere Barou 2008
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Admitere Barou 2008

Am si eu o intrebare pt voi,dragi colegi..
Este cineva care a sustinut examenul de admitere pt Barou la Cluj sau care intentioneaza sa o faca?Daca da,v-as ruga sa ma ajutati si pe mine cu cateva sfaturi,pe care le voi primi bucuroasa:)
Eu intentionez sa sustin examenul anul aceste,la Cluj,si trebuie sa recunosc ca ma incearca niste emotii de pe-acum...credeti ca 4-5 luni sunt suficiente pt.pregatire?Voi cum invatati?
Va multumesc anticipat pt.raspuns.
Cel mai recent răspuns: K. Andi , utilizator 14:17, 12 Iunie 2008
incearca sa accesezi site-ul Baroului Cluj , da un search pe google, probabil ca exista si variantele de subiecte anterioare.4-5 luni de munca asidua ar fi suficiente :)Succes.
Multumesc frumos pt.informatii.
Nimeni din Cluj?:(
Salut!

Si eu sunt din Cluj si o sa incerc sa intru toamna in Barou. Acuma mi-am luat ceva carti, dar nu gasesc pe siteul Baroului bibliografia pt. examenul de anul trecut. Tu l-ai gasit undeva?
Servus.
Tematica a fost pe siteul baroului Cluj , dar pt. o perioada determinata, cat a fost valabila pt.examenul din 2007.Oricum, imediat trebuie sa apara tematica si pt. acest an, sper sa nu existe modificari majore fata de anul precedent. Tu ai terminat facultatea la Cj?
Mult spor la invatat si succes.
Da, am terminat la Cluj, dar in 2001. Am vrut sa vad daca o patre din cartile mele sunt ok, dar cred ca le voi cumpara pe cele noi. Iti doresc succes si tie!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Subiecte barou 2008 ContSters56305 ContSters56305 Eu cred ca ar fi mai bine pentru noi, cei care dorim sa sustinem examenul de admitere in profesia de avocat sa comparam subiectele intre noi. Eu consider ca ar ... (vezi toată discuția)
Admitere avocatura septembrie 2005 yadhira yadhira Buna ziua dragi colegi. Daca aveti experienta in legatura cu examenul de admitere in barou sau daca abia o sa-l sustineti in toamna asta si aveti idee de cum ... (vezi toată discuția)
Admitere in avocatura 2008 dalela23 dalela23 am dat si anul trecut examen dar am picat#-o din pacate. anul asta vreau sa dau din nou (am dat la baroul tulcea). am vazut la cineva anul trecut niste ... (vezi toată discuția)