De curand am mostenit un teren la oras pe care se afla o casa de caramida formata din 2 camere si un hol.Vreau sa construiesc o baie si o bucatarie pe care sa le anexez la cladire printr-un hol si nu stiu care ar fi cea mai ieftina procedura cu autorizatiile...intrucat nu dispun decat limitat de bani...va rog sa imi da-ti ceva sugestii...poate exista ceva mai simplu decat autorizatia de construire.Multumesc anticipat!
Nu cred ca sa gasiti o cale mai simpla decat autorizatia de construire, pe care este chiar indicat sa o solicitati.
In primul rand este actul cu care o sa puteti face dovada proprietatii pentru ceea ce construiti, iar in al doilea rand evitati aplicarea unei amenzi pentru construire fara autorizatie si care este intre 1.000 - 10.000 lei.
Despagubire pad
popescucv
In urma cu ceva timp, am cumparat intr-o zona submontana o proprietate pe care se aflau si trei cladiri.
Proprietatea este pe un deal si singurele riscuri ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa
algabi2
Buna ziua,
doresc sa cumpar o casa (in Resita), iar cand am ajuns sa semnez actele notariale am observat ca sunt ceva probleme si va rog sa-mi dati un ... (vezi toată discuția)