avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1133 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Construire pe un teren mostenit?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Construire pe un teren mostenit?

De curand am mostenit un teren la oras pe care se afla o casa de caramida formata din 2 camere si un hol.Vreau sa construiesc o baie si o bucatarie pe care sa le anexez la cladire printr-un hol si nu stiu care ar fi cea mai ieftina procedura cu autorizatiile...intrucat nu dispun decat limitat de bani...va rog sa imi da-ti ceva sugestii...poate exista ceva mai simplu decat autorizatia de construire.Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Mihaela Nevoie , Avocat 08:59, 19 Martie 2011
Nu cred ca sa gasiti o cale mai simpla decat autorizatia de construire, pe care este chiar indicat sa o solicitati.
In primul rand este actul cu care o sa puteti face dovada proprietatii pentru ceea ce construiti, iar in al doilea rand evitati aplicarea unei amenzi pentru construire fara autorizatie si care este intre 1.000 - 10.000 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am construit fara autorizatie de la primarie tarancon tarancon Am construit o baie si o bucatarie fara autorizatie de la primarie. Intrebearea mea este care ar putea fi amenda? Si daca acum dupa ce am construit eu reusesc ... (vezi toată discuția)
Despagubire pad popescucv popescucv In urma cu ceva timp, am cumparat intr-o zona submontana o proprietate pe care se aflau si trei cladiri. Proprietatea este pe un deal si singurele riscuri ... (vezi toată discuția)
Cumparare casa algabi2 algabi2 Buna ziua, doresc sa cumpar o casa (in Resita), iar cand am ajuns sa semnez actele notariale am observat ca sunt ceva probleme si va rog sa-mi dati un ... (vezi toată discuția)