avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 840 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Punere in posesie terenuri agricole
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Punere in posesie terenuri agricole

Fratii tatalui meu au renuntat la mostenire fapt dovedit cu certificat de mostenitor conform caruia ei sunt straini de mostenire . Dupa catva ani buni au cerut judecatoriei succesiunea dar au fost refuzati insa instanta a decis ca punerea in posesie a terenurilor care pe vremea renuntarii nu au facut parte din circuitul civil sa
fie aplicata conform legii 18/1991 .
Din certificatul de mostenitor insa reiese clar ca mostenitori dupa bunicul meu sunt tatal si bunica mea (chiar daca acele terenuri nu au fost cuprinse in certificat)
Am o cerere de intrare in CAP prin care reiese ca tatal si bunica mea au intrat in cooperativa cu acele terenuri.

Intrebarea mea ar fi daca totusi ei au dreptul la mostenire fiindca am fost refuzat de mai multe ori de consiliul local si sunt trecuti si ei ca mostenitori legali (pe baza cereri depuse)
Va rog daca cineva ma poate ajuta cu un sfat ce am de facut,astept si mesaje private sau email.
Multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Renuntare la mostenire viragvari viragvari Fratii tatalui meu au renuntat la mostenire fapt dovedit cu certificat de mostenitor conform caruia ei sunt straini de mostenire . Dupa catva ani buni au cerut ... (vezi toată discuția)
Probleme mostenire viragvari viragvari Buna Ziua, Va rog frunos daca ma puteti lamuri cu un aspect legat de un TP. Cei de la primaria in raza caruia locuiesc vor sa elibereze un TP care sa contina ... (vezi toată discuția)
Dezbatere succesiune ammazon ammazon Bună ziua, Vreau să dezbat o succesiune după bunici și întâmpin următoarea situație: În anul 1982 s-a făcut succesiunea după aceștia, iar dintre ... (vezi toată discuția)