Buna ziua,am un s.r.l.,pe care greu ma chinui sa nu-l inchid.
Pana acum ,nim ic nou,dar,dupa lini intregi,am reusit sa prind o inscriere in s.e.a.p.
Acum,sincer,m-am cam dezumflat/
DE ce?
Am publicat,chiar si produsele in catalog,si,NIMIC.
Oare vede vreun bugetaR,,oferta mea?
Stiti ce nu gasesc nicaieri?
Acel cod (DA00000,nu codul c.p.v.
Ma poate ajuta cineva?
Cam atat,o zi maxima,tuturor celor ce vor binele romanilor.
Nu prea inteleg dilema dvs. referitoare la codul DA.... si codul CPV.
Produsele publicate de dvs. in SEAP trebuie sa aiba o descriere corecta si completa si sa fie incadrate pe codul CPV corespunzator. Acel cod DA ... , apare doar in momentul initierii procedurii de catre o autoritate contractanta. Nu va pierdeti speranta ! Multi ochi se uita in catalogul electronic !
va multumesc din suflet de incurajare.
va dau un sinplu exemplu,concret:
spitalul din suceava,da comanda de 5000 ''fise u.p.u.cu un cod c.p.v.(....),da?
ei la cumpara cu 0.48lei(adica 0.39+t.v.a.)
clar?
bine,in catalogul meu oferta pt. fisa u.p.u. ,e de 0.32 lei+t.v.a. ,adica 0.39 lei
cei de la spital dau comanda ,cu acel cod produs(D.A......),si,respectivii sunt direct desemnati ,CUMPARATORI.
CE SA CRED?
SI,VORBESC CUNOSCAND,CLAR SITUATIA.
Va sfatuiesc sa le transmiteti o oferta de pret scrisa prin care le mentionati faptul ca produsele dvs.pot fi regasite in catalogul electronic din SEAP si poate la viitoarea achizitie va vor avea in vedere ! Adevarul e ca responsabilitatea achizitionarii directe din catalogul electronic este in totalitate al autoritatii contractante . Respectiva autoritate este direct raspunzatoare de eficienta utilizarii fondurilor publice !
asta am facut,chiar,le-am si specificat pe oferta ca ''oferta completa se poate vizuzliza pe sit-ul www.e-licitatie.ro(S.E.A.P.).
SI.............NIMC.
Incep sa ma consolez cu ideea,sarind peste ideea ca traim intr-o tara de ''kakao''
O zi maxima.