avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Ce tip de achizitie este aceasta?
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Ce tip de achizitie este aceasta?

Buna ziua,
Sunt foarte noua in domeniul achizitiilor (fac un curs) si fac eforturi pentru a ma dumniri despre cum se poate lucra in achizitii...Am primit anuntul urmator(de la o firma la care suntem abonati) si nu prea stiu despre ce este vorba...despre ce fel de achizitie este vorba si cum as pute sa particip(daca se mai poate) la aceasta achizitie ca si O.E.

Detalii: Afis

Data publicarii: 01.11.2011

Natura contractului: Altele
Data inchiderii licitatiei: 14.02.2012

Termenul de solicitare a caietului de sarcini: -
Locul realizarii:

Regiunea: ROMÂNIA
I.D.: 8846461

Tipul documentului: Alte Informatii

Castigator: xxxxxxxxxxx
Descriere: Executam, la comanda, afise format A1, policromie sau o culoare, cu macheta executata de solicitant (in format *.pdf). Comanda: maxim 50 buc. Nota: societatea nu este platitoare de TVA

Numar extern: 10a-2631506

Cod CPV: 22900000-9

Textul integral al anuntului:

Autoritate contractanta
mmmmmmmmmmmmm

Ofertant
xxxxxxxxxxxxxxxxx:

Detaliu produs / serviciu / lucrare
Denumire: Afis
CPV: 22900000-9 - Diverse imprimate (Rev.2) Unitate de masura: bucata
Descriere: Data publicare: 01.11.2011 23:23
Executam, la comanda, afise format A1, policromie sau o culoare, cu macheta executata de solicitant (in format *.pdf). Comanda: maxim 50 buc. Nota: societatea nu este platitoare de TVA

Detaliu achizitie
Denumire: [DA2631506] Afis
Cantitate: 25.00 (bucata)
Data initiere: 09.02.2012 17:18 Data limita etapa: 14.02.2012 17:00 ( Ofertare )

Pret maximal: yy RON (zzz EUR)

Descriere:
Afis A1, policromie,hârtie si calitate foto,conform machetei.

Multumesc!

Cel mai recent răspuns: vlad nicolae , moderator 16:08, 13 Februarie 2012
probabil ca este o achizitie directa de produse din catalogul electronic de pe SEAP...
Trimiteti-le o adresa in care spuneti ca sunteti interesati de continut si le cereti sa detalieze anuntul transmis.

Daca sunteti OE, va sfatuiesc sa urmariti SEAP -ul, unde exista mai multe anunturi. Eventual cautati dupa CPV -uri.
Ultima modificare: Luni, 13 Februarie 2012
vlad nicolae, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie cu probleme EdgeGL EdgeGL Buna ziua. In data de 15.02 a.c. am achizitionat de pe site-ul neomax.ro urmatoarea macheta functionala: < ... (vezi toată discuția)
Seap certificat digital imposibil de folosit fsa fsa Pentru a participa la SEAP mi s-a spus ca imi este necesar Cert Digit. Am creat pe e-licitatie.ro un cont; psw si am primit un Pin. Am platit tx de 40+Tva cu ... (vezi toată discuția)
Control anpc in derulare pentru nerespectare factura proforma generata automat de sistem mail4me mail4me Buna ziua, am si eu o intrebare referitoare la un control OPC facut pe baza unei reclamatii ca am refuzat livrarea unor produse la pretul din factura ... (vezi toată discuția)