Buna ziua. In data de 15.02 a.c. am achizitionat de pe site-ul neomax.ro urmatoarea macheta functionala:
<
[ link extern ] >
Dupa cum vedeti, macheta scrie ca are 78cm si la un zoom pe poza se pot observa detaliile tunurilor si tuturor constructiilor de pe puntea principala. Se poate observa ca barca este identica cu aceasta <
[ link extern ] >
. Astazi mi-a venit comanda si am ramas stupefiat sa vad ca barca primita nu seamana deloc cu cea comandata decat din punctul de vedere ca este telecomandata. Barca primita este identica cu aceasta <
[ link extern ] > .
Are scara 1:250, baterii de 7,2V, lungime de 58cm pe cand cea comandata de mine era la scara 1:115, baterii de 9,6V si o lungime de 78cm si cu totul alte detalii. As vrea sa stiu ce pot face in acest caz. Am mai cautat pe internet si am gasit ordonanta 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta si am citit ca pot returna coletul in 10 zile fiindca l-am primit prin curier. Insa, pe site-ul lor sunt cateva chestii care imi dau de gandit de exemplu:
"Caracteristici tehnice
Informatiile si imaginile prezentate mai sus sunt orientative si sunt conforme cu cele puse la dispozitia neomax.ro de catre furnizorii, producatorii sau reprezentantii produselor. Rareori informatiile prezentate contin erori sau inadvertente. Va multumim pentru intelegere si pentru identificarea acestora. "
"Continutul site-ului (texte, descrieri ale produselor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) a fost alcatuit in colaborare stransa cu reprezentantii marcilor respective in Romania. Din acest motiv, Neomax Online srl nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in magazinul nostru, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci. De asemenea imaginile sunt prezentate pe site cu titlu de exemplu, iar produsele efectiv livrate pot diferi de imagini in orice mod (culoare, accesorii, aspect etc.) Neomax Online nu poate garanta disponibilitatea in stocuri a tuturor produselor afisate."
"GRESELI DE TIPARIRE
Neomax Online srl si furnizorii sai nu isi asuma responsabilitatea pentru greselile de tiparire sau afisare in ceea ce priveste preturi, caracteristici, imagini etc. In eventualitatea in care pretul produsului sau unele caracteristici ale produsului au fost gresit introduse in bazele noastre de date, sau afisate gresit iar livrarea nu s-a efectuat inca, compania noastra isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta."
Cu alte cuvinte, putea sa scrie pe site ca barca are 1 metru iar eu daca primesc una de 30cm nu conteaza, ca tot barca e si pluteste...