avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 769 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale autorizatie de functionare SRL emisa de primarie
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

autorizatie de functionare SRL emisa de primarie

Buna ziua!

in baza art. 6 (2) din OG 99/2000, este necesara obtinerea autorizatiei de functionare de la primarie, pe plan local, dupa ce am obtinut autorizarea pe proprie raspundere la Registrul Comertului?

(2) Exercitarea activităţii de comercializare în zone publice este supusă acordului autorităţilor administraţiilor publice locale sau ale sectoarelor municipiului Bucureşti, după caz, cu respectarea regulamentelor proprii ale acestora şi a planurilor de urbanism.

p) comerţ în zone publice - activitatea de comercializare a produselor şi serviciilor, desfăşurată permanent sau sezonier în pieţe, târguri, oboare, pasaje publice, porturi, aeroporturi, gări, autogări, drumuri publice şi străzi sau orice zonă de altă natură destinată folosinţei publice.

Nu mi se pare ca un depozit aflat la marginea orasului, poate fi considerat zona publica
Cel mai recent răspuns: x3me , utilizator 11:37, 26 Iulie 2009
primaria nu stiu daca mai emite autorizatii de functionare deoarece legea 300 a fost abrogata. In baza declaratiei pe propria raspunderea urmeaza sa obtineti avizele, in functie de activitate de la organele in drept.
am un proces verbal prin care am fost sanctionati cu amenda si suspendarea activitatii
pt nedetinerea autorizatiei - in baza prevederilor art. 5 (1), 6(2), 73 pct 1 si 74 din OG 99/2000
Da, aveti nevoie de autorizatia de functionare de la primaria de sector.
Nu confundati autorizatia de functionare pentru spatii comerciale/activitati comerciale emisa de primarie cu autorizarea functionarii dpdv sanitar veterinar, protectia muncii, protectia mediului - pe care le declarati la ONRC, ca respectati si indepliniti conditiile.
Buna ziua, pentru activitati de consultanta si comert electronic trebuie sa obtin autorizatii de functionare ? Si de unde ?

Multumesc frumos !
Doar daca le exercitati in spatii publice, cum e citat mai sus :)

Nu, nu aveti nevoie de asemenea autorizatie. Verificati sa nu existe vreo reglementare mai stricta la nivel local.

Alte discuții în legătură

Cedo- incalcari ale dreptuilor la contestatie in anulare sau revizuire paumaria paumaria Am citit intr-o postare mai veche ca ne putem adresa la CEDO si in cazul cand ne sunt incalcate drepturile in caile de atac extraordinare.Eu, nefiind suficient ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de functionare liviu_co liviu_co Buna ziua, Certificatul constatator de autorizare a punctului de lucru eliberat de Oficiul Registrului Comerţului contine si activitati prevazute in OG nr. ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! pentru codul caen 9312, activități cluburilor sportive, ... lunguemi lunguemi Bună ziua! Pentru codul caen 9312, activități cluburilor sportive, am citit pe site-ul caen.ro ca nu este nevoie de autorizație de funcționare de la ... (vezi toată discuția)