avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 570 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... mama disperata!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

mama disperata!

am o cunostinta care a fost data afara din casa de sotul ei ,avand doi copii si fiind insarcinata in luna a saptea.casa este pe numele la amandoi.a fost la sectia de politie si de acolo au zis ca nu au ce sa faca.a fost si la protectia copilului sa declare ca a trerbuit sa plece cu copii din casa sub amenintarea sotului ca daca o mai prinde in casa o omoara.doamna este din campu lung muscel.cei de la protectie i-au oferit adapost pt doua luni ,dar dansa ar dori sa stie ce ar trebui sa faca pt a ramane la ea in casa fiind si ea proprietara.momentan sta la o verisoara de a mea.astept cu nerabdare un raspuns.va multumesc.
Cel mai recent răspuns: ansawy , utilizator 10:03, 20 Martie 2011
Sa formuleze o cerere de divort si incredintarea copiilor si atribuirea spatiului pana la partaj . In paralel o cerere de reintegrare in spatiu pe calea ordonantei presedintiasle si sa solicite evacuarea sotului pana la solutionarea divortului si partajului. Are nevoie de avocat .
Dupa divort, trebuie sa formuleze si actiune de partaj si
sa solicite ca locuinta sa-i fie data ei in proprietate avand
in intretinere minorii.
copiii minori nu au nicio legatura cu partajul bunurilor dintre soti,asa ca nu vad cum ar putea ca instanta sa acorde locuinta mamei pe motiv ca are in intretinere minori.
in legatura cu ordonanta presedintiala pentru evacuarea sotului din domiciliul bun comun,vreau sa va spun ca daca nu aveti probe care sa ateste violenta acestuia nu aveti sanse de evacuare.iar reintegrarea in domiciliul comun fara ca sotul sa fie evacuat,nu are sens,atata timp cat nu este dispus sa convietuiti pasnic pana la terminarea partajului.
va multumesc pt raspunsuri.o zi buna tuturor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum sa faca? gabytoma gabytoma Verisoara mea s-a separat de sotul ei dupa aproape 20 ani de casnicie (motivul:a inselat-o si a determinat-o prin purtarea lui sa plece la mama ei ).Inainte sa ... (vezi toată discuția)
Vreau sa divortez dupa 19 ani vyyoleta vyyoleta Vreau sa divortez dupa 19 ani de casnicie.ce sanse am sa raman cu 2 copii unul de 17 si unul de 7 ani in aprtament tinand cont de faptul ca el nu are un sa se ... (vezi toată discuția)
Despre evacuarea din casa pe timpul iernii robert1972 robert1972 sunt in divort cu sotia.apartamentul conjugal este bunul ei dobandit inainte de casatorie.eu locuiesc acum in casa ei. ea a plecat de acasa cu fiul nostru ... (vezi toată discuția)